Nnywellness.com

Hvordan å bestride en unøyaktig Auto ulykke rapport


Hvordan å bestride en unøyaktig Auto ulykke rapport

Bilulykker tendens til å skape langvarig stress for ofrene. I tillegg til den fysiske og økonomiske bompenger, kan din forsikring priser stige, økende utgifter for fremtiden. For å hindre at priser urettferdig øker, må du først bekrefte at all informasjon i en politirapport er korrekt. Hvis informasjonen er feil, kan du sende inn en innsigelse mot den og søke eventuelle endringer.

Instruksjoner

• Kontakt politimannen som arkivert rapporten. Finne sin kontaktinformasjon i politistasjon katalogen system. Dette er mest nyttig for dem som tvist faktiske informasjonstyper som bilmodell, lag, design, tid og navn. Dersom offiseren enig med din observert avvik, kan vedkommende endre rapporten.

• Gå til din avdeling av motorvogner å inngi en tvist form. Hvis du ikke når offiser og offiseren ikke endre feil rapporten, filen en tvist form. Typer former, ventetid og andre opplysninger vil variere fra stat til stat. Hvis du har uttalelser fra øyenvitner, knytte disse rapportene tvist.

• Bruk en advokat til å korrigere riktig rapporten. Avhengig av alvorlighetsgraden av din situasjon, kan det være i din beste interesse å ansette en advokat. De kan hjelpe deg i korrigere rapporten og se at rapporten korrigert når riktige kanaler.

• Kontakte ditt forsikringsselskap og den annen parts forsikringsselskap. Forklare unøyaktig deler av politiet rapporten og diskutere bevisene du må støtte din posisjon, inkludert øyenvitneskildringer, lege rapporter og fysiske bevis. Noen ganger, vil enten egne eller andre partiets forsikringsselskap sende deg ytterligere dokumentasjon for å sende inn en innsigelse. Fil disse skjemaene og legge ytterligere bevis til dem..