Nnywellness.com

Hvordan å gjenoppbygge en foran gafler på en WR250F


Hvordan å gjenoppbygge en foran gafler på en WR250F

Yamaha WR250F - som de fleste skitt sykler - designet for å ta noe misbruk. Til tross for sin seighet må det fortsatt ha gaffelen betjent regelmessig. Vanligvis når gafler er "ombygd," er det virkelig om å endre gaffel sel, noe som bør gjøres hvis du ser en økning i oljerester. Men når du har gafler fra hverandre, kan du også erstatte eller oppgradere andre komponenter.

Instruksjoner

• Sett motorsykkelen på et arbeid stativ eller plast kasser så forhjulet er opphøyet en fot eller slik av terrenget. Du kan også sikre trippel treet med en tie-ned stropp eller strikk ledningen slik sykkelen ikke falle på hver side som du arbeider med gafler.

• Fjern cotter pin fra forakselen med en nål nosed tang og fjerne aksel bolten. Skyv forhjulet gratis fra stanchion rørene. Dekk vil fremdeles være koblet til master sylinder av brems. Ikke understreke kabelen. Hvis du har problemer med å balansere dekket mot rammen, bruk zip uavgjort for å holde den midlertidig.

• Løsne boltene for treet øvre og nedre treet klemmer på høyre og venstre gaffel røret. Starter med en liten krølle forslag, lysbilde en gaffel røret ut av sin trippel treet mount, sette det på arbeidsbenken, så fjerne den andre gaffel røret.

• Plasser en arbeid fille i en skruestikke og forsiktig plassere en gaffel over fille. Nøye tettsittende røret bare stramt nok til å arbeide på. Må ikke strammes som du kan bøye gaffel rørene.

• Fjerne chrome stanchion røret fra den ytre gaffel røret, og arbeide gamle forseglingen av samlingen gaffel og erstatte den. Hvis du skal erstatte springs, ventiler eller foringer med nye eller etter-markedet enheter, er dette tiden for å gjøre det. Gjenta prosessen for andre gaffel beinet og Monter hjulet og gafler.