Nnywellness.com

Er det noen løsning for rengjøring LPs?


Brukte vinylplater tilbyr en utmerket måte å få musikk for lite penger. Men gamle poster kan ofte være støvete og skitne, og med nye poster kan bruke en god rengjøring fjerne biprodukter fra trykke prosessen.

Børster

For lett rengjøring av overflaten støv, er karbonfiber pensel, slik som den produsert av AudioQuest ($20), en utmerket måte å raskt få poster i spillbar tilstand. Pensel fibrene skade ikke vinyl overflate.

Våt-rengjøring

En våt rengjøring brukes til dyprens. Mobile Fidelity en posten renhold løsning ($24,99) har vært et populært valg for lydentusiaster. Bruke væske med Mobile Fidelity post rengjøring børste ($19,99), selges separat.

Mikro omsorg Premier

Den Micro vare Premier LP Cleaner ($24,99) er en effektiv canister spray på renere som er et godt valg for de som ikke ønsker å investere i børster. Fordi det tørker raskt, kan den også brukes som en pre renere med andre post-rengjøring oppsett.

Flere væske

Lyd Intelligent arkivar bunt er en tre-flaske våt rensemiddel. Det første trinnet er å bruke enzymatisk formelen. Etter det, rengjøre med Premium arkivar formelen. Endelig gjelde det Ultra rene vannet. Dette rengjøringssystemet fungerer godt med Mobile Fidelity post penselen.

Vakuum-maskiner

Vakuum-maskiner er det beste valget for rengjøring vinyl til en uberørt tilstand. Maskiner kan være full manuell enheter som den Nitty Gritty eller helautomatisk enheter som VPI tyfon. Prisene varierer fra $349 til 3600 Kr. Etter clamping posten til et fat, bruke du væsken---med en pensel å arbeide det inn i vinyl--- så Skyv vakuumrør over, slå den på og suge den skitne væsken av overflaten.