Nnywellness.com

Hvordan få bedre gass kjørelengde i en Volvo XC90


Volvo XC90 er en all-wheel-drive (AWD) mellomstore SUV kan returnere god drivstofføkonomi for et kjøretøy i sin klasse. Den er tilgjengelig med enten en V6 eller V8-motor, begge utstyrt med en 6-trinns automatgir. Selv om SUVer som helhet ikke er kjent for å få god gass kjørelengde, er det ting du kan gjøre for å maksimere din miles per gallon når du kjører din Volvo.

Instruksjoner

Hvordan få bedre gass kjørelengde i en Volvo XC90

• Unngå hard akselerasjon. XC90 er en SUV, kan akselerasjonen godt være tregere enn du er vant til, så ta dette i betraktning når du kjører. Gjør ikke unødvendig mash gasspedalen og gjør ditt beste for å akselerere jevnt. En tunge kjøretøy som XC90 vil forbruke mye drivstoff hvis du er altfor aggressiv med gasspedalen.

• Ikke fart. Volvo gjør biler som er utformet for å være, og at du føler deg trygg. XC90 er en luksus SUV, har det utmerket støy og vibrasjonsreduksjon; som et resultat, kan følelsen av hastigheten bli redusert. Men kommer med økt hastighet lavere drivstofføkonomi. For å få enda bruke mer miles per gallon, cruise kontroll når mulig.

• Kontroller dekkene er utskrifter. Fordi SUVer som XC90 ofte se grovere veier enn Volvos andre luksusbiler, må inflasjon dekktrykk overvåkes nøye. Jettegryter, tunge ruts og andre alvorlige kjøreforhold kan forårsake dekkene på din XC90 miste lufttrykk. Kjøring på under-dekk kan redusere drivstoff økonomien med så mye som 10 prosent. Sjekke lufttrykket i dekkene regelmessig, minst en gang per måned.

• Kontroller at din Volvo betjenes med de anbefalte intervallene. Holder din Volvo innstilt og endre olje og filteret regelmessig vil sikre at motoren fungerer på sin maksimal mulig effektivitet. XC90 er tilgjengelig med enten en 6-sylindret eller 8-sylindret motor, og tjenesten planene vil variere motortype og andre alternativer. Se brukerhåndboken for detaljer.

• Med en SUV som Volvo XC90 er det fristende å bære en masse unødvendige ting med deg. Men kan gjør så legge opp til en betydelig mengde ekstra vekten. Også hvis du bruker din Volvo for å taue en tilhenger bør det være unhitched når den ikke er i bruk. I tillegg, hvis du har en taket kofferthylle eller andre lignende utstyr installert, vurdere fjerne den når den ikke brukes. Desto mer vekt som motoren din Volvo har å trekke, jo lavere drivstoff økonomien.

Tips og advarsler

  • Hvis du trenger den ekstra kraften til aktiviteter som tauing, velge den 6-sylindret motoren, som blir betydelig bedre gass kjørelengde enn V8. Volvo XC90 funksjonene en drivstoff økonomien skjermen vise. Her kan du finne informasjon om gjennomsnittlig og øyeblikkelig drivstofføkonomi, i tillegg til anslått kjøring område basert på drivstoffnivå. Være skeptisk til drivstoff tilsetningsstoffer og andre lignende elementer som hevder å forbedre drivstofføkonomi. Mange av disse tilsetningsstoffer har vist har liten eller ingen effekt. Gjøre din forskning før du kjøper.