Nnywellness.com

Hvordan erstatte en Nokia 6101B LCD-skjerm


En sprakk eller på annen måte skadet skjermen på din Nokia 6101B kan gjøre telefonen ubrukelig selv om resten av telefonen ikke er skadet. Hvis telefonen garantien er utløpt, er det mulig å erstatte skjermen selv. Alt du trenger er en erstatning skjerm størrelse for 6101B og en Torx skrutrekker. I omtrent en time, kan du ha den nye skjermen på plass, gjenopprette den fullstendige funksjonen av telefonen.

Instruksjoner

• Slå av strømmen til telefonen ved å trykke knappen "Avslutt samtale" for en full seks sekunder. Snu telefonen og deretter skli batteridekselet på selve telefonen. Ta ut batteriet fra telefonen.

• Trekk metalldeksel som var under batteriet opp fra innsiden av batteriet hulrom. Ta ut SIM-kortet som forsiden beskyttet.

• Forstå RF grommet, liten plast sirkelen like over hvor batteriet var med et par pinsett og løft den fra saken. Søk på siden av telefonen saken på samme nivå som grommet for et lite hull. Presse en mini flathead skrutrekker inn i hullet og vrikke slutten litt til å klatre opp på baksiden av telefonen saken. Trekk på baksiden av saken fra fronten.

• Fjern de lille Torx skruene som ble synlig når du fjernet baksiden av saken. Skruene som holder tynn beskyttende plate dekker foran på telefonen. Fjern platen etter å ta ut skruer og Vend telefonen tilbake over.

• Plassere en mini flathead skrutrekker inn felles mellom plastdekselet på bunnen av telefonen og telefon saken. Løft dekselet fra telefonen ved å trykke frem lett med skrutrekkeren å låse opp små plast låsemekanismen holde platen på plass.

• Trekk LCD-skjermen fra telefonen, ta vare ikke for å fest kabelen som kobler skjermen til telefonens PCB board. Trekk kabelen fra skjermen, så trekke knust skjermen helt fra telefonen. Koble kabelen til den nye skjermen og plasser skjermbildet erstatning i tilfelle. Erstatte plastdekselet ved å trykke det på saken kroppen, gir lett trykk langs dekke kantene låse den til saken.

• Snu telefonen og installere plast plate med skruene. Erstatte baksiden av saken på telefonen, deretter returnere grommet, SIM-kortet, metallplaten og batteri til batterirommet. Dekke batterirommet og slå på telefonen for å gjenoppta vanlige operasjoner.