Nnywellness.com

Hvordan spore mobiltelefoner Via Internett


Hvordan spore mobiltelefoner Via Internett

Kanskje ønsker du å holde oversikten over ansatte fordi de arbeider utenfor kontoret. Kanskje ønsker du bare å vite hvor dine venner eller familie er hele dagen. Uansett, er spore mobiltelefoner via Internett en god måte å holde orden på både dine kolleger og kjære. Det er enkelt å konfigurere, og programmet kjører i bakgrunnen slik at eieren av telefonen knapt vet at det er der.

Instruksjoner

• Få en web-aktivert mobiltelefon. Hvis du ikke allerede har en kan du kjøpe en forhåndsbetalt fra selskaper som ATT &, T-mobile, og BoostMobile (se ressursene nedenfor). Få kontantkort vil holde deg fra å måtte håndtere månedlige telefon regninger.

• Finne et nettsted som tilbyr GPS-sporing programvare for mobiltelefoner. Noen som du kan vurdere er Instamapper, BuddyWay og Mologogo.com. Fra 2010 hver av disse nettstedene endres tilbyr sine tjenester gratis, og en gang installert programvaren mobiltelefonen til en GPS sporingsenhet.

• Registrere seg på nettstedet du har valgt ved å opprette et brukernavn og passord. Angi din mobiltelefon nummer annonseklikk "Registrer" knappen.

• Vent en tekstmelding. Åpne den opp og du vil motta en URL hvor du kan laste ned programvaren fra. Last ned programvare på din web-aktivert mobiltelefon og følger instruksjonene for å installere den.

• Gå til nettsiden du registrerte med hjelp av en datamaskin, smarttelefon eller PDA som er koblet til Internett og logge inn. Du vil se brukernavnet som du opprettet ved en blinkende prikk på et kart. Nå kan du spore denne mobiltelefonen overalt i verden at det går så lenge det har resepsjon. Programmet initialiseres automatisk når telefonen starter og det kjører i bakgrunnen. Imidlertid kan det være slått av av telefonen bruker.