Nnywellness.com

Hvordan sette opp en DVD til en TV


Millioner av mennesker bruker DVD-spillere i sine hjem underholdningen oppsett. Koble en DVD-spiller til TV kan du vise DVDer, inkludert de nyeste filmene eller egendefinerte laget DVDer. Alt du trenger å sette opp en DVD til TV er riktig type skjøteledninger. Du må bestemme hvilken type tilkobling du vil eller kan bruke, avhengig av hvilke alternativer du har tilgjengelig på begge komponentene.

Instruksjoner

• Ta RCA-kabelen og koble den til på baksiden av DVD-spilleren med A / V (audio/video) "Ut" knekt. Matche fargene på kontaktene å utgangene (rød/rød, hvit/hvit og gul/gul).

• Koble den andre enden av denne kabelen til baksiden av TVEN med A / V (audio/video) "IN"-inngangen. Igjen, samsvarer med fargene på kontaktene å kontaktene.

• Bruk en S-video-kabel i stedet for den gule (video) kabelen for en bedre bildekvalitet. Koble en ende av det på baksiden av DVD S-video-kontakten og den andre enden til S-video-kontakten på baksiden av TVEN. Kople til lydkabler (røde/hvite) som tidligere rettet.

• Koble en videokabel for komponent (grønn, blå og rød) i stedet for S-video-kabel for selv en høyere bildekvalitet. Bruk "Ut" kontaktene på baksiden av DVD-spilleren (matchende kontakt farger (grønn/grønn, blå/blå og rød/rød) og "I" kontaktene på TV. Bruk røde og hvite lydkablene med denne DVD til TV-konfigurasjonen.

• Erstatt komponentvideo og audio-kablene med en enkelt HDMI-kabel for den ultimate bilde (og lyd) kvalitet. Koble den ene enden til DVD-spilleren og den andre til TVen, hvis den er tilgjengelig på begge komponentene.

Tips og advarsler

  • Kontroller begge komponentene forhånd og bruk den beste tilkoblingen mulig.