Nnywellness.com

2004 Cadillac DTS spesifikasjoner


2004 Cadillac DTS spesifikasjoner

Cadillac er et navn som er synonymt med luksusbiler siden linjen ble lansert i 1902. 2004 Cadillac DTS har en særegen plass i historien som det var bilen brukes i åpningen parade for President George W. Bush. Det er tradisjonelle store bilen, tilbyr en glatt og behagelig tur. med masse strøm, gode kjøreegenskaper og presis teknikk.

Motor og ytelse

2004 Cadillac DTS sedan har en doble overliggende kamaksler, V8-motor med fire ventiler per sylinder og en multi-punkt bensininnsprøytning system. 4.6-liters motor leverer 300 hk ved 6000 rpm og 295 fotpund dreiemoment på 4400 rpm. Drivstoffeffektivitet kjører 18 mpg i byen og 27 mpg på motorveien. Drivstofftanken har 18 gallons av blyfri bensin.

Indre spesifikasjoner

Cadillac DTS har cruise kontroll, aircondition med klimakontroll og bakre kontroll, og en innebygd datamaskin å overvåke gjennomsnittlig hastighet, gjenværende kjørelengde basert på det gjeldende nivå og gjennomsnittlig drivstoff drivstofforbruket. Bøtte forsetene er oppvarmet og justerbare for høyde, tilt og lumbale komfort. En innebygd Internett-tilkobling er tilgjengelig med stemme aktivere telefon og e-system. En Bose lydanlegg med AM / FM-radio og CD/kassett spiller leverer lyd gjennom åtte høyttalere.

Dimensjoner

2004 Cadillac DTS tilbyr fører og foran passasjer 39,1 inches av takhøyde, 56.4 inches hip rom og 42,4 inches av benplass. Passasjerer i ryggen har 38,4 tommer med takhøyde og 43,2 inches av benplass. Samlet interiør volumet er 115.3 kubikkfot. 2004 DTS har ytre dimensjoner 207.2 inches i lengde 74.5 inches i bredde, 56,7 inches i høyde og en svingradius på 41.4 fot.

Sikkerhet

Kollisjonsputer er utstyrt for fører og forsetepassasjer. Kraft-justerbare hodet begrensninger finnes i både foran og bak. Bilbelte innlemme pretensioners og justerbar i høyde i en tre-punkts snelle systemet. Denne Cadillac har også fire hjul anti-Lock bremser og elektronisk antispinn med stabilitetskontroll og automatisk fjæring bak utjevning. 2004 DTS sedan utfører i kollisjonstester, med en samlet vurdering av fire ut fem stjerner for front- og konsekvenser som involverer både foran og bak passasjerer.