Nnywellness.com

Tips & triks for en Chevy Suburban


Chevy Suburbans har vært blant de største familie biler på veien i flere tiår. Disse store kjøretøyer, drevet av fotball moms og Gårdbrukere både bærer et stort antall passasjerer eller mye vekt, og vanligvis får relativt dårlig gass kjørelengde. Det finnes en rekke tips og triks som eiere kan benytte for å få det beste bruken av deres Suburban.

Suspensjon heis

For Gårdbrukere som kjører sin Chevy Suburbans tøffe grusveier eller veien over pensel, stier eller hauger av skitt eller rock, installeres suspensjon heis slik at mekanikerne under bilen ikke bunnen ut på noe. Disse suspensjon heiser er tilgjengelig i 4 og 6 tommer og koster ca $1000. Nye støt og større dekk installeres også slik at bunnen av forstadsområdet har enda mer klarering ulendt terreng. Større dekk og støt vil koste opp $900 helt, avhengig av merke og størrelse på dekk og merket av sjokk.

Sete fjerning

Chevy Suburbans har to plasser foran og to rader med seter i midten og tilbake, slik at totalt åtte personer å ri i bilen komfortabelt. Men disse setene er tunge og veie forstadsområdet ned, forårsaker det å få dårlig gass kjørelengde. Fjerner disse setene, vil bilen ikke være så tung, gir det mer heis og bedre gass kjørelengde over lange avstander. Fjerne setene vil også tillate mer lagringsplass, slik at forstadsområdet kan transformeres til et arbeid eller levering kjøretøy.

Underholdning for barna på kjøreturer

Chevy Suburban er stor nok til å installere et underholdningssystem for å holde barna opptatt i lange reiser. Skjermene kan installeres bak fører og passasjer seter og surroundlyd installert rundt på sidene og bak forstadsområdet. En DVD-spiller kan installeres i bak eller midten konsoll for passasjerer å se. Fjerne midten setene og la barn å sitte i ryggen vil skape en film-teater-type erfaring. Missfarging siden og bak vinduene vil bidra til å holde ut lys dagtid gjør det mørkere i forstadsområdet og skjermene mer synlig for seerne.