Nnywellness.com

Hvordan koble en mikrofon til en hjem-mottaker slik at lyden kommer gjennom høyttalerne


Hvordan koble en mikrofon til en hjem-mottaker slik at lyden kommer gjennom høyttalerne

Koble en mikrofon til en hjem mottaker så lyden kommer gjennom høyttalerne omfatter en moderat investering i ekstra utstyr og tilkoblingskabler. Bruke en ekstra kanal og tilhørende input jack - ment primært for tilkobling av CD, MP3 og tape spillere - alle lyd-emitting enheten kan kobles til mottakeren. Selv om det er mulig å koble mikrofonen direkte med riktig kabel, blir lyd fra høyttalerne lavere enn normalt på grunn av forskjellen mellom mic og linje. Linje nivå enheter som de nevnte musikkspillere, er høyere enn mic nivåer, nødvendiggjør kjøp av en mikrofon forforsterker eller lyd mikser å øke mikrofonvolumet elektrisk signal å anvendelig lydnivå.

Instruksjoner

Kontrollere systemet og kjøpe nødvendigheter

• Inspisere foran hjem mottakeren å sikre det inkluderer en Aux input kanal. Du vil kunne fortelle ved å se på bryteren "kilde" eller "input" på forsiden av mottakeren. Ekstra kanalen merket som "AUX," "Bånd" eller "CD."

• Se baksiden av mottakeren å fastslå eksistensen og typen inngang. Mest alle hjem mottakeren bruker RCA-type kontakter for alle inndataenheter.

• Kjøpe en mikrofon av beste kvalitet du har råd fra en lokal musikk eller elektronikk forhandler. "Høy impedans" mikrofoner er på den nedre enden av skalaen pris og brukes hovedsakelig for hjemme karaoke og andre amatør. "Lav impedans" mikrofoner er på høyere enden og profesjonell lyd og opptak programmer. Mikrofoner er vanligvis selges med matchende kabler.

• Kjøpe en liten mikrofon mikser eller mikrofon forforsterker på en lokal musikk eller elektronikk forhandler. Mikrofon blandebatterier er kompatibel med både høy- og lav impedans mikrofoner og tilby mer lyd kvalitetskontroll enn preamper. Hvis du velger en mikrofon forforsterker, sikre at den samsvarer med impedans på mikrofonen.

• Kjøpe en kabel forbinde utgangen av mikser eller preamp til inngangen på mottakeren. Blandebatteri utganger krever vanligvis 1/4-tommers mannlige plugger, mens preamper kan kreve enten RCA-type eller 1/4-tommers mannlige plugger. Musikk eller elektronikk forhandler personell kan tilby råd og valg for bestemt oppsett. Den motsatte enden av kabelen vil inkludere mannlige RCA-type plugger for mottakeren inngang.

Koble utstyret til mottakeren

• Sikre at alle enheter er slått "off"-posisjon.

• Slå mottakeren velgeren til kanalen du ønsker å bruke.

• Koble RCA-type slutten av mikser/preamp-kabelen til mottakeren inn tilsvarende med kanalen du har valgt. Innganger vil være tydelig merket.

• Plugg den motsatte enden av mikser/preamp-kabel (RCA-type eller 1/4-tommers plug) i viktigste resultatet av mikser eller preamp. Avhengig av kompleksiteten og oppsettet av enheten, se i brukerhåndboken hvis utdataene plasseringene ikke er tydelig.

• Koble en ende av mikrofonkabelen inn i mikrofonen, med mindre en integrert kabel er levert, og den andre enden inn inngangen mikser eller preamp. Håndboken vil tilby veiledning hvis du ikke er sikker på stedet.

Gjør det alt arbeidet

• Slå volumnivået på den mikser/preamp og mottakeren ned og aktivere strømbryter for begge enhetene.

• Slå mottakeren om halvveis viktigste volumnivå, gjøre det samme for master eller viktigste volumkontrollen mikser eller preamp og langsomt slå Volumkontroll for mikrofon-kanal opp før du begynne å høre lyd. Merk at noen forforsterkere og miksere enkel design vil bare inneholde volumkontrollene for mikrofon-kanal og inneholder ingen hovedvolumet.

• Juster mikrofonvolumet til preferanser. Hvis en mikser brukes, vil den inneholde andre kontroller for å forbedre lyden. En grundig lest av håndboken vil gi informasjon om bruk av andre kontroller og funksjoner.

Tips og advarsler

  • Hvis din mikser eller preamp er utstyrt med en master volum og en separat mikrofon kanal volum, kontrollerer du at master alltid satt over nivået på kanalen volumet å redusere forvrengning.
  • Snu mikrofonen bort fra høyttalerne hele tiden for å unngå irriterende feedback (angiveri).