Nnywellness.com

Hvordan å sende tekstmeldinger til telefonen gratis


Det finnes en rekke nettsteder som lar deg sende ledig tekst beskjeder å noen telefon, inkludert din egen. Tjenester som Txt2day, TextSendr og TextForFree tillate brukere å sende ledig tekst beskjeder fra enhver datamaskin til mobilen. Hver av disse tjenestene har spam-fri tekst-beskjed slik at du ikke trenger å bekymre deg om din i tekstboksen blir oversvømmet med reklame tekstmeldinger.

Instruksjoner

• Åpne webområdet Txt2day og angi den 19-sifrede mobilnummeret og en retur e-postadresser (om ønskelig). Klikk rullegardinpilen for å velge mobiltjenesteleverandøren. Skriv inn meldingen du vil sende til mobiltelefonen og klikk "Send det!" etter lese og godta vilkårene for tjenesten. Meldinger må være mindre enn 140 tegn å bruke denne tjenesten. Meldingen sendes umiddelbart til mobiltelefonen.

• Åpne webområdet TextSendr og angi det 10-sifrede mobilnummeret og velg mobilleverandøren fra rullegardinmenyen. Skriv inn din e-postadresse, svaret på matematiske koden og meldingen. Klikk "Send" når du har fullført meldingen. TextSendr har ikke en tegngrense for meldinger.

• TextForFree på webstedet, og angi det 10-sifrede mobilnummeret til delen merket "Skritt 1." Angi emnet for tekstmeldingen og meldingen du vil sende. Angi en bruker navn, passord og e-postadresse for å opprette en konto for å sende meldingen og klikk "Send." TextForFree har en 140 tegn melding grense.