Nnywellness.com

Hvordan tekst et bilde fra telefonen til datamaskinen


Hvordan tekst et bilde fra telefonen til datamaskinen

Å ha et kamera på telefonen lar deg ta bilder uten bærende selve kameraet overalt. Og laste ned bilder fra telefonen til datamaskinen kan lett gjort hvis du har tekstil evner på telefonen og internettilgang.

Instruksjoner

• Ta et bilde med kameraet på mobilen. Lagre bildet.

• Gå til menyen ikon og velge den. Velger er vanligvis gjøres ved å trykke på "OK"-knappen på telefontastaturet. Når hovedmenyen er åpen, finne telefonens Mediegalleri ikonet og velg som. Når Media galleriet er åpen, velger du bilder. Menyer varierer fra telefon til telefon, men dette er det grunnleggende oppsettet for en standard mobiltelefon.

• Velg bildet du vil sende, og velg den. Bildet blir nå eneste på skjermen, og du skal kunne velge "Options" ved å trykke på knappen på tastaturet nærmest ordet "Alternativer" på skjermen. Når "Alternativer"-menyen er åpen, velg "Send."

• Angi e-postadressen der du vanligvis inn et telefonnummer til vanlige tekstmeldinger. Du kan vanligvis send en melding til alle med en e-postadresse, men for å kunne bruke bildet på din egen datamaskin sende meldingen til din personlige e-post. Trykk "OK" når du angir adressen, trykk "Send".

• Åpne e-postkontoen på Internett-leseren. Bildet vil være i din i boksen, som en standard e-post.

• Klikk "Last ned" i kroppen skal laste ned og lagre bildet på datamaskinen. Lagre bildet i en mappe angitt for bilder vil hjelpe deg å beholde bildene organisert. Du kan nå har bildet lagret og e-mail den til venner eller laste den opp til sosiale nettverk fra datamaskinen.