Nnywellness.com

Hjemmelaget stigen barer


Hjemmelaget stigen barer

Stigen barer er sofistikert suspensjon sammenhengene som kobler akselen bolig direkte til kabinettet. Når du bruker stigen barer, går motorens dreiemoment direkte inn i løfte nesen av bilen i stedet for kronglete bladfjærer.

Komponenter

Må du dikte stigen barer, crossmember som foran på stigen barer knytte, brakettene å sveise på aksel rør og holder baksiden av stigen barer og diagonal spor-locator bar som kobler foran baren passasjersiden stigen til baksiden av sjåføren side bar.

Sikre artikulasjon

Du må bruke sfærisk Heim foran på stigen barer hvor de legger til kabinettet og bakre punktene hvor de legger til akselen bolig. Unnlatelse av å gjøre dette vil resultere i massiv suspensjon bind og problemer med understellet.

Justering

I stedet for threading Heim leddene direkte inn i stigen barer, kan du vurdere å skyve en omvendt-gjenget stang i rør endene, sveise den på plass og koblet den til gjengede Heim felles med en innstilt mutter. Dette vil tillate deg å finjustere suspensjon geometrien riktig justere akselen og preload kabinettet.