Nnywellness.com

Hvis du slipper en iPod i vann, hva vil skje?


Hvis du slipper en iPod i vann, hva vil skje?

Det er ikke uvanlig for noen å sende sin iPod en improvisert svømmetur i alt fra toalett vann til en gate dam. Selv om ulykker som dette skjer ofte, vannskader til iPod ikke vil være dekket under garanti. Avhengig av hvor lenge det er i vann, kan du å gjenopplive din iPod.

Ytre skader

Hvis du lar en iPod i vann i mer enn noen få minutter, kan vannet fordreie skjermen. Dette kan forårsake skjermen til svarte ut enten helt eller bare delvis. Bortsett fra at se du ikke mye ytre skader. Disse enhetene er bygget med en solid ytre skall, selv om en tur gjennom vaskemaskinen kan sprekk skjermen og skade på sentral kontrollknappen også, gjør det ubrukelig.

Indre skade

Flertallet av vannskader skjer inne iPod. Enheten har en sammensatt kretskortet, og noen vann inn kretskortet vil trolig forbli der fordi det ikke er noen luftsirkulasjon til å fordampe det bort. Vann vil avta gjennomføring av elektrisitet, som gjør iPod treg eller helt ubrukelige. Tilstedeværelsen av vann vil også tappe batteriet fordi terminalene kortsluttet gjennom vannet. Hvis du kan fordampe vannet, kan du reparere iPod; Hvis ikke, et nytt batteri kan være nødvendig.

Tørke den ut

Rice er en naturlig tørkemiddel som kan brukes til å tørke ut iPod og bringe den tilbake til livet. Stedet iPod i en liten plast glidelås lagringen bag fylt med ris. Alle typer ris vil gjøre. Kontroller at iPod er helt dekket av ris og posen er tett forseglet. La det sitte uforstyrret i minst 24 timer, mer om nødvendig.

Åpne en iPod

Vær advart at åpne en iPod brudd på garantibestemmelsene fra Apple. Åpne en iPod er vanskelig og kan teste tålmodigheten. En måte å gjøre det er ved å holde en håret dryer sett høye over iPod å smelte limet som holder saken sammen. IPod må være slått av med bryteren "hold" engasjert. Etter omtrent et minutt av varm luft langs sømmen iPod tilfelle, ta en smør kniv og forsiktig lirke den saken er åpent. Når du er i, forsiktig fjerne batteriet. Prøve innlevering batteriet og de separate fargekomponentene iPod inne en ris bag i avsnitt 3. Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve å skifte ut batteriet.