Nnywellness.com

Feilsøke Sony KLV-S32


Sony KLV-S32 er en LCD-TV i Sonys populære Bravia linje. Enten din KLV-S32 er helt ny, eller du har hatt det for en stund, hjelper det for å lære noen grunnleggende feilsøking tips slik at du kan løse noen av de vanligste problemene du kan se på TV. Dette kan spare deg tid og bekostning av ringer en reparasjon eller sende TV tilbake til Sony.

Instruksjoner

• Kontroller strømkabelen. Kontroller at TVEN er koblet til en fungerende stikkontakt. Prøve å koble TVEN til en annen stikkontakt. Kontroller at ingen kretsbrytere i huset ditt har blitt utløst, drepe strøm til din TV-rom. Hvis huset er eldre og bruker sikringer, kontroller at ingen av sikringer gått.

• Bytt ut batteriene i fjernkontrollen. Hvis TVEN fungerer når du bruker knappene på settet, men du får ingen svar fra eksterne, er problemet sannsynlig batteriene i fjernkontrollen. Bytte dem ut for et par.

• Kontroller tilkoplingane. Kontroller at alle lyd- og komponentene er riktig og sikkert koblet til TVEN. Koble fra alle enheter, og koble dem en om gangen, testing hver enhet når den er koblet. Dette hjelper deg med å sikre at du har koblet alt riktig. Det kan også hjelpe deg å finne ut om problemet er TVEN eller den bestemte enheten. Swap nove kable za naprave da vidite če to pomaga ublaži problem.

• Justere innstillingene for oppsett. Hvis TVEN ikke mottar noen kanaler, kontroller at du har riktig skannet i kanaler. Automatisk kanaler på KLV-S32, trykk "WEGA GATE" på din eksterne og velg "innstillinger" fra menyen, bla ned til "Kanal" og velg "Auto Program." Kontroller at TV er på aktuelle inndataene for A / V-enhet. For eksempel, hvis du har koblet DVD-spilleren via en HDMI-inngang, bør TV settes til "HDMI." Hvis du bruker en antenne, justere plasseringen av antennen til få et klarere bilde.

• Juster videoinnstillingene. Hvis du er misfornøyd med TV videokvalitet, justere skjerminnstillingene til du er fornøyd med bildet. KLV-S32 lar deg justere flere alternativer. Du kan justere video, trykk på "WEGA GATE"-knappen på fjernkontrollen og velg "Innstillinger fra menyen." Bla ned til "Video" og bruke fjernkontrollen å manuelt justere bildekvaliteten.

• Justere lydinnstillingene. Kontroller at TV er ikke dempe og lyden er skrudd opp på et hørbart nivå. Angi innstillinger-menyen og velg "Lyd." Kontroller at TV-apparatets er aktivert i menyen. Du kan også gjøre justeringer for bass og diskant.

• Flytte eventuelle enheter som kan forstyrre TV fra settet. Dette inkluderer mikrobølgeovner og med enkelte videospillere.

• Hvis den tidligere tips ikke hjelper, kan du kontakte Sony. Kontakt kundestøtte for Sony på (800) 222-SONY. Kontroller at du har din modell og serienummer hendig når du ringer.