Nnywellness.com

Hvordan du Wire en Tri-modus på en 4 bil-kanaler


Hvordan du Wire en Tri-modus på en 4 bil-kanaler

Når du bygger en bil Hørlig system, kan få mest igjen for pengene være en bekymring. Hvis du vil maksimere mulighetene til 4-kanals forsterkeren, være en tri-måte crossover et smart tillegg. En tri-måte crossover er en liten ekstern crossover krets som tar produksjonen av to kanaler og skiller den inn i tre. Med disse tre kanaler, kan du slå to full range høyttalere og en subwoofer, maksimere din forsterker potensial. Det er viktig å wire en tri-måte riktig når du installerer en.

Instruksjoner

• Kontroller om 4-kanals forsterkeren er tri-måte i stand. Dette vil ikke vises på forsterkeren hvor som helst, så du må konsultere den forsterker brukerhåndboken eller sjekke med produsenten av forsterkeren. Mange lyd selskaper har tech støtte seksjoner som kan svare på spørsmålet ditt. Ring dem eller sjekke selskapets hjemmeside.

• Se brukerhåndboken for forsterkeren å se hvilke to utganger brukes til å kombinere eller "brokoble" resultatet av to kanaler i ett. Du skal bruke forente utgangene av kanaler 3 og 4 når du kobler til tri-måte crossover.

• Fjerne 1/2 tommers isolasjon fra hver av tri-måte crossover's leder, med en ledning strippere.

• Løsne de passende høyttaler utgangsterminaler av forsterkeren med en skrutrekker eller en hex fastnøkkel og skyv i ledningene angitt av tri-måte crossover manualen. Stram terminalene å holde ledningene på plass. Merk: Tri-måte produsenten ledninger ordninger variere fra modell til modell og merke til merke, så det er ingen angi riktige instruksjoner. Se "Ressurser" for et eksempel på riktig ledninger ordningen for en modell - bruk din egen tri-måte crossover instruksjonene når ledningsnett systemet.

• Koble ut ledningene av tri-måte crossover til de riktige høyttalerne ved matchende opp de angitte wire fargene din høyttalerkablene vri dem sammen og krymping dem med en klemme cap kontakt og et crimp verktøy.

Tips og advarsler

  • De fleste tri-måte overganger er bare beregnet på operere med 4-ohm høyttalere. Sjekk manualen til din tri-måte crossover for spesifikasjoner.