Nnywellness.com

Hvordan sammenligne punkt & knips digitale kamera


Hvordan sammenligne punkt & knips digitale kamera

Ser over et hav av skinnende, Kompakt digitalkamera fra en forhandler er skremmende. Med så mange lignende funksjoner, sammenligne pek og skyt digitalkameraer krever undersøker de tekniske ferdigheter av, bestemme ekstra obligatorisk tilbehør (batterier, ladere, etc.) priser og ekstra funksjoner. Start med å spørre megler hvis du kan håndtere kameraene til å se hvilken føles solid i hendene, så begynne å stille tekniske spørsmål.

Instruksjoner

• Spør hvor mange megapiksler digitale kameraet bruker til å registrere et fotografi. Jo større megapixel greven, jo mer du kan beskjære eller forstørre det digitale bildet. For standard 4-tommers albumet størrelse utskrifter, velger du minst 5 megapiksler.

• Se etter en optisk zoom-funksjonen. Sammenligne kameraets evne til å få temaet nærmere. Slå zoom-knappen, og kontroller at det føles komfortabelt i hendene. Optisk zoom bruker linsen på kameraet. Digital zoom beskjære bildene i kameraet, redusere totale megapixel greven, som resulterer i lavere bildekvalitet.

• Se hva slags batteri den digitale pek og skyt kamera krever. Spør hvis den kommer med en rechargeable lithium-ion Akkumulator og lader eller hvis du trenger å kjøpe batterier separat, og hva de bruker. Finn ut relativt hvilken batteriet vil vare lengste.

• Prøv funksjonene. Slå på kameraet og spør hvordan å bruke funksjonen for ansiktsgjenkjenning fokus, konvertere bilder til svart-hvitt eller beskjære på kameraet. Bestemme hvilke funksjoner du liker, og velg et kamera i din prisklasse med disse funksjonene.

• Se hva type av digital media kameraet bruker. Avgjøre om du har en stasjon på datamaskinen eller en port på skriveren plass at Kortstil. Hvis ikke, Sjekk prisen på en digital media kortleseren og legge den til din pris sammenligning av digitale kameraer.

• Sammenlign priser etter å se på flere kameraer. Sammenligne kostnadene med funksjonene du ønsker. Husk å beregne den ekstra kostnaden for tilbehør batterier og batteriladere digitale mediekort hvis de ikke følger med kameraet.