Nnywellness.com

Hvordan du får den beste kilometerstand kjører en Prius


Med en fin kombinasjon av gamle fashioned fossilt brensel, forbrenningsmotor teknologi og batteri, Toyota Prius er en av de mest populære hybrid bilene rundt. Ifølge Toyota kan Prius oppnå rundt 50 mpg. Men det har ikke stoppet mange eiere fra maksimere deres Prius' drivstoffeffektivitet og høster fordelene av en mindre utlegg av penger brukt på drivstoff.

Instruksjoner

• Ikke fart. Når du kjører på motorvei, ikke kjøre over bokførte fartsgrensen og i stedet kjøre konservativt. For hver MPH over 55, kan dra skapt av en Prius koste deg en mpg. Hvis mulig, planlegge en rute der du kan opprettholde en konstant hastighet på 35-45 mph, som er mest optimale hastigheten for en hybrid.

• Prøv å unngå å bruke AC og avriming med mindre det er absolutt nødvendig, som begge disse energibruk. Jada, du vil ikke sitte i din bil svette, men med mindre du bor i Arizona du kunne komme unna uten å bruke innstillingen "MAX" på AC.

• Sjekke lufttrykket i dekkene. Som en bil påvirkes drivstoff kjørelengde som en Prius oppnår av selv noe så tilsynelatende mindre som dekktrykket. Et dekk som ikke har nok luft i den vil skape drag, økende mengden av kraften som trengs for å holde den rulle nedover veien. Holde en dekk manometer (tilgjengelig på auto deler butikker og selv dagligvarebutikker) i hanskerommet på din Prius og sjekke lufttrykket i dekkene hver uke. Å finne riktig dekktrykket, ser på dekks sideveggen, som vil ha dekk press anbefalingene av dekk maker trykt på den.

• Kjøre problemfritt. Når du kjører din Prius, kjøre den så smidig som mulig. Akselerere progressiv istedet for bare jamming gasspedalen til gulvet. Når overføringen er om å skifte, løfte litt på gasspedalen slik at girkassen skifter jevnere.

• Coast ned bakker eller når du er seg og kommer til en stopp. Vær oppmerksom på at du ikke bør kysten når du er i stor trafikk, som det kan skape en farlig situasjon.

• Opprettholde din Prius i henhold til fabrikken anbefalingene. Det betyr at vanlige oljeskift med riktig vekten av olje. Olje som er for tung eller som har blitt grumsete ikke erstattes oppretter ekstra dra på motoren internals, tvinge motoren å jobbe hardere og bruker mer drivstoff. Din Prius bør også være godt vedlikeholdt. Drivstoff filtrene og elementer som tennpluggene bør erstattes med jevne mellomrom.

• Kombinere mange ærend i en tur. Starter en Prius når det er kaldt tar mer energi og bruker mer drivstoff, så prøv å få alle ærend gjort uten å la bilen avkjølt for mye mellom stopp.