Nnywellness.com

Hvordan kan jeg importere kontakter på min Iphone?


Hvordan kan jeg importere kontakter på min Iphone?

Apple iPhone gir enkel tilgang til og integrasjon med kontakter og adresser i operativsystemet. Hvis du oppgraderer eller kjøper en ny iPhone, men kan du ha vanskeligheter hente disse kontaktene. Heldigvis er det noen enkle måter å sikkerhetskopiere og overføre alle kontaktene informasjon mellom iPhone og datamaskinen for å unngå dette vanlig problem.

Sikkerhetskopiering

Når telefonen er koblet til iTunes, vil høyreklikke på iPhone-ikonet (under "Enheter" rullegardinmenyen) gi deg muligheten til å sikkerhetskopiere din telefon. Dette oppretter en fil som inneholder all informasjon på telefonen, inkludert kontaktene. Sikkerhetskopiere og gjenopprette er nyttig hvis du mister iPhone eller den blir skadet, eller hvis du oppgraderer til en nyere modell. I minutter, vil den nye iPhonen være en klone av den gamle mobilen på punktet når du sikkerhetskopierte.

SIM overføring

Hvis du bruker AT & T, T-Mobile eller en annen oss GSM leverandør, telefonen bruker et SIM-kort til å lagre informasjon og kontakter. Hvis du bytter fra en iPhone (eller AT & T-telefon) til en annen, kan du bruke SIM-kortet for å flytte kontaktene. Med SIM-kortet i den opprinnelige telefonen, angi adressebok menyen og finne alternativet for å overføre kontakter SIM-kortet. Deretter sette det inn i din iPhone eller bringe den til en AT & T representant. Telefonen har et alternativ for å importere alle SIM-kontakter på "E-post, kontakter, kalendere"-menyen. Dette oppretter nye oppføringer i iPhone basert på dataene på SIM-kortet.

iTunes sync

Når tilgang til din iPhone via iTunes, er det et alternativ å synkronisere kontaktene i operativsystemets adressebok, hvilke innrømmer du å redigere din kontaktliste på begge steder, en viktig funksjon hvis du manuelt angi en masse kontaktdata. Alle de samme feltene finnes i både Windows og Mac OS adressebøker, så det er enkelt å administrere og importere alle kontaktinformasjonen i tilfelle du mister eller oppgradere iPhone.

Telefon til telefon overføring

Mens du viser en kontakt, har du muligheten til å sende e-post eller SMS-kontakten til en annen telefon. Enten metoden, kontakt lagres i Apples opprinnelige formatet og sendes via e-post eller Multimediemelding. Mottakeren kan velge å legge til den nye kontakten i sin iPhone-adresseboken.

Det er også nyttige programmer som overføre kontakter også. En populær app, Bump, innrømmer brukernes å fysisk støte sine telefoner sammen for å dele kontakter. Selv om kontaktene ikke er overført direkte, er de lastet ned til en server og lastet opp separat til hver telefon bruker Internett.