Nnywellness.com

Hvordan Duplicate bilnøklene med Chip for en 2007 Toyota Corolla


Hvordan Duplicate bilnøklene med Chip for en 2007 Toyota Corolla

Har en gnist nøkkel er viktig for alle drivere. Hvis låse nøkkelen i bilen eller miste det, vil å ha en ekstra nøkkel spare deg mye tid, stress og penger. Toyota Corollas bruker en programmerbar tast med spesielle koder, gjør det umulig å kopiere fra en metall nøkkel på en jernvarehandel. Tom programmerbar tastene kan gjøres av en Toyota-forhandler eller en auto Låsesmed. Har en duplikatnøkkel laget vil ikke ta lang tid når du finner riktig sted.

Instruksjoner

• Kjøpe en tom nøkkel for en 2007 Toyota Corolla. Du kan gjøre dette på din Toyota-forhandler eller en nettbutikk, som iKeyless, bil og lastebil fjernkontroller eller Auto Transponder.

• Gjør en avtale med en auto Låsesmed som arbeider med transponder for spesielt å programmere din tom nøkkel. Du kan også gå til en Toyota-forhandler for å få nøkkel programmert.

• Få bevis for bilen eierskap og VIN nummer. Dette kan bli funnet på bilens registrering eller forsikring dokumenter. Tom nøkkelen vil deretter programmeres etter den bestemte koden, som vil aktivere nøkkelen å operere med din 2007 Toyota Corolla.