Nnywellness.com

JVC Mg275 spesifikasjoner


JVC Mg275 spesifikasjoner

JVC Everio GZ-MG275 er en harddisk digitalt videokamera rettet mot entry-level markedet. Den har en LCD-skjerm og er kompatibel med SD, SDHC og multimediekort. Det kan ta både video og fremdeles skudd og har en fjernkontroll og selvutløser å lette gruppen skyting når kameramann ønsker å være i bildet. Videoer er i MPEG-2 format, og fremdeles bilder er i JPEG-format.

Dimensjoner

GZ-MG275 har en bredde på 2,6 inches, dybde på 4,3 inches, høyde på 2,8 inches og veier 12.5 ounces. Skjermen er på 2,7 tommers LCD roterende skjerm med 112.000 piksler.

Funksjoner

Oppløsning av videokameraet er 2,18 megapixel kameraet har widescreen videoopptak. Dataene er lagret på en 40 GB hard kjøre og videokameraet leveres med en fjernkontroll. Det kommer også med elektronisk bildestabilisering og et utvalg av opptaksprogrammer som er; Snø, portrett, sport og Twilight. Eksponeringsinnstillinger inkluderer automatisk, programmert, Lukkerprioritet og aperture prioritet. Videokameraet har en 300 x zoom.

Minimum lukkerhastighet er halvt sekund er 1/4000. Hvitbalanse kan være endret manuelt og egendefinerte innstillinger er lagret. Camcorder kommer i tre hvitbalanse forhåndsinnstillinger: skyet, fine og halogen. Digitale videoformat er MPEG-2 og stillbilder i JPEG.

Det er en innebygd blits. Minne lagring skjemaer støttes av videokameraet er SD, SDHC minnekort og MultiMediaCard.

Diverse

Objektivet er et zoomobjektiv av f/1.2 blenderåpning som virker ved motor stasjon. Fokus kan være automatisk eller manuell. Optisk zoom er 10 x filter størrelse er 30,5 mm. Kameraet har en innebygd linsen skjerme.

Det er en selvutløser på videokameraet for brukervennlighet. Natt og lave lys moduser er innebygget å imøtekomme for mørke eller dystre forhold. Lyd er plukket opp via innebygd stereo mikrofon og skjermen er LCD.

Programvaren som fulgte med videokameraet inneholder drivere og verktøy, JVC Digital Foto Navigator og Cyberlink DVD-løsning for avspilling. Videokameraet er også USB kompatibel for å laste opp videoer og bilder til datamaskinen.

Fortsatt bildelagring er i formatene JPEG: 1280 x 960, 1024 x 768, 1632 x 1224, 640 x 480, 1632 x 912 og 1280 x 720.

Lithium-ion oppladbare batterier passer denne camcorder og videokameraet har også en ekstern strømadapter. Skulderrem legges for enkel bæring.