Nnywellness.com

Hvordan å teste Shorts i tilhengeren ledninger


Hvordan å teste Shorts i tilhengeren ledninger

Finne en kort i en elektrisk system er en prosess med eliminering. En enkel fire-veis trailer ledninger systemet makter signal, brems og markør lys. Den grønne ledningen krefter retten tur signal, gule ledningen krefter i venstresving signal, den brune tråden krefter markør lys og den hvite ledningen er bakken. En felles tilnærming er å bruke hengerens stålramme som universell begrunnelse. Finne en kort i en trailer system krever litt tålmodighet mens du går gjennom alle mulige kilder for korte.

Instruksjoner

• Når tilhengeren er viktigste grunnen for en uhindret tilkobling til Bart metall på rammen. Hvis ingen av tilhengeren er lys arbeider og bakken tungt forbindelsen er dette sannsynligvis skyldige.

• Bestemme at lyspæren er fungerende for Hvis problemet er isolert til et område. En arbeider pære har en tungsten filament koble to kontakt ledningene. Hvis dette mangler, og pære ser brent, erstatte pæren.

• Følg makt ledningen fra lys langs banen til neste tilkobling. Bruke 12-volts test lyset for å se om det er før den tilkoblingen. Test lys fungerer kobler den bakken ledningen i rammen av tilhengeren og bruker sonden på bart metall ledningen. Hvis testen lys tennes, har du funnet elektrisitet. Hvis det er strøm før tilkoblingen reparasjoner etter behov.

• Følg ledningen videre langs banen sjekke overalt gjør en tilkobling. Mens du arbeider deg langs ledningen, se nøye på isolasjon-dekning for skade som kan hemme en kontinuerlig forbindelse.

• Kontroller at tilkoblingen til bilen er å levere strøm. Reparasjoner etter behov.