Nnywellness.com

Slik beskytter dekk fra tørr råtner


Slik beskytter dekk fra tørr råtner

Når dekkene er utsatt for elementene i lange perioder, begynner gummi å miste sine mekaniske egenskaper. Eksponering for ultrafiolett lys, ozon og forurensninger i luften er noen av de viktigste årsakene til tørr råtnende av dekk. Du kan forlenge levetiden på dekkene og hindre tørr råtnende ved å ta noen forebyggende tiltak.

Instruksjoner

• Kjøpe en vannbasert dekk beskytter. Bruke dekk beskytter minst en gang i måneden for å beskytte dekkene mot skadelige UV-stråler.

• Investerer i enten en car dekselet som dekker hele bilen, inkludert dekk, eller dekk dekker. Spesielt hvis du parkerer normalt i et område med direkte sollys, dekk bilen og dekkene.

• Parkere kjøretøyet på et skyggelagt område. Velg en parkeringsplass i skyggen, hvis mulig. Ikke bare vil du beskytte mot tørr råte, men du også fordelen av en kjøligere interiør til din bil.

• Bruk en nonacid dekk renere eller en naturlig sitrus-baserte avfettingsmiddel å rengjøre dekkene og gir en beskyttende belegg. Bruk en ren børste med naturlige pigger bruke avfettingsmiddel eller renere på dekkene.