Nnywellness.com

Verktøyet for fjerning av lyddemper


Over tid, bil og motorsykkel lyddempere bli korrodert og slitt, og kan opprettholde hull som tillater avgasser å lekke inn i miljøet og, i noen tilfeller i et kjøretøy. Lyddempere kan vanligvis erstattes hjemme ved hjelp av noen enkle verktøy og en lyddemper kit.

Forholdsregler

Før du forsøker å erstatte lyddemper, er det visse sikkerhetsforholdsregler å ta. Walker Exhaust nettsiden fastslår at vernebriller bør brukes og blokker må plasseres bak dekk å holde bilen fra bølgende hvis kontakten faller eller kollapser. Saks og hydrauliske Jekker løfte hele foran eller bak et kjøretøy.

Forbereder installasjon

Før du fortsetter, kontrollerer du at alle deler er inkludert lyddemper pakken. Listen over deler finnes på installasjonsinstruksjonene. Installasjonsprogrammet bør også se på instruksjonene for å se om det gamle lyddemperen ble sveiset eller festet. Utforme alle verktøy som brukes til å fjerne og erstatte lyddemper.

Verktøy for bil lyddemper erstatning

Verktøy for lyddemper erstatning på en bil eller lastebil inkluderer en 1/2- og 9/16-inch åpne slutten fastnøkkel eller socket satt, en hammer, baufil, kalde meisel, et sett med tenger, rust løsemiddel, en emery klut og en stålbørste. Ifølge-walkerexhaust.com, er en baufil bare nødvendig hvis den gamle lyddemperen er sveiset til eksosrøret. Korrosjon og skala på eksosrøret bør først fjernes med stålbørste, rust løsemiddel og emery klut.

Verktøy For Motorcyle lyddemper erstatning

Ifølge-myural.com tar lyddemper erstatning på en motorsykkel ca 30 minutter ved hjelp av en 12- og 13 mm skiftenøkkel, pin skiftenøkkel og hammer. Integrert publisering har en illustrasjon av en pin skiftenøkkel, som er utformet slik at pin passer i ytre hullet av en nøtt. Ansiktet pin fastnøkler passer inn i hullene i møte med en mutter.