Nnywellness.com

Hvordan kan jeg ta et bilde med kameraet på min Laptop?


Hvordan kan jeg ta et bilde med kameraet på min Laptop?

Fremskritt innen digital fotografering berørt ikke bare kamera og mobiltelefonen industrien. De fleste bærbare datamaskiner er nå utstyrt med en innebygd webkamera. Ta et bilde med din bærbare webcam er lett, og er en enkel måte å knipse et bilde som er tilgjengelig umiddelbart på datamaskinen.

Instruksjoner

• Finne eller laste ned webcam programvare. Webcam programvare kan endre avhengig av datamaskinens merke. Finn webcam programvare ved hjelp av Windows-innebygd søkefunksjon. Åpne start-menyen og søke etter termer som "webcam" eller "kameraet." Hvis du ikke finner noen webcam programvare på datamaskinen, er noen populære gratis programmer Yewcam og ManyCam.

• Kontroller webkameraet er aktivert. Noen bærbare har webkamera på/av brytere, mens andre kan slås av og på ved hjelp av en kombinasjon av taster på tastaturet. I de fleste tilfeller vil du finne at en av tastene "F" øverst på tastaturet vil ha et bilde av webkamera. Hold nede funksjonstasten og "F" tasten med bildet av webcam samtidig, og dette bør aktivere webkameraet. Hvis du ikke har dette alternativet, kan du besøke produsentens nettsted, som bør absolutt ha instruksjonene for å aktivere kameraet.

• Konfigurere kamerainnstillingene. Webcam programvare kan ikke konfigureres riktig første gang den brukes. Når du får programmet kjører, kan du se i fil-menyen og rundt grensesnittet for å se om det finnes innstillinger du kan endre for å forbedre bildet. Noen ting du ønsker å se etter er "løsning," "kontrast" og "lysstyrke." Det er ingen perfekte innstillingen. Velg innstillingene som er mest tiltalende for deg.

• Kontroller der programmet lagrer bildet. Før du tar bildet, må du gjøre en testavbildning så du vet hva resultatet vil bli, og hvor programmet skal lagre den. Dette vil gjøre det enklere når du gå tilbake for å se senere.

• Ta et bilde. Vanligvis er det en "Kopier"-knappen, eller noe lignende, åpenlyst vises på programmets grensesnitt.