Nnywellness.com

Hvordan erstatte varmeapparatet kjernen i en Oldsmobile Alero


Hvis din Oldsmobile Alero er en av de siste modellene produsert, er erstatter varmeapparatet kjernen best overlates til ekspert. Dette er fordi hele panelet må fjernes fra innsiden til samlingen varmeapparatet. Hvis du har en litt eldre modell, 2002 eller tidligere, det er mye mindre du må fjerne på dashboard, gjør denne reparasjonen enklere. Disse trinnene er for 2002 og eldre modeller bare.

Instruksjoner

• Koble negative kabelen fra Oldsmobile Alero batteri. Mens bilen er sikkert hevet på jack står, tømme motorens kjølevann i en ren beholder. De fleste modeller har ikke et avløp plugg på bunnen av radiatoren, så du må ta av lavere radiator slangen til avløp systemet.

• Fjerne avløpsrør fra Ovnens bolig og koble varmeapparatet slangene fra kjernen. Ta av midtkonsollen, hvis en er utstyrt. Så, ta av lyd isolatorer på begge sider av bilen, rattstammens åpning filler, luften uttak røret og taket til gulvet å nå varmeapparatet kjernen.

• Koble varmeren kjernen dekselet. Fjern kjernen til boliger montering klemmer og fjerne varmeapparatet kjernen.

• Installere erstatning varmeapparatet kjernen. Koble montering klemmer og erstatte kjernen dekselet.

• Erstatte den bakre gulvet taket, luften uttak ledningskanal, rattstamme åpne filler, lyd isolatorer og midtkonsollen (hvis utstyrt). Koble varmeapparatet slangene til kjernen og avløpsrør til bolig.

• Fyll kjølesystemet, med nye kjølevæske hvis gamle væsken ikke vises rent. Pass på at lavere radiator slangen er trygt tilbake på plass før du fyller radiatoren. Koble til negative batterikabelen.

• Oppstart Oldsmobile Alero motor og la den kjøre til den når normal driftstemperatur. Observere klima kontroll operasjonen og sjekk for eventuelle lekkasjer i systemet.