Nnywellness.com

Hvordan å kjempe en billett i New York


Hvordan å kjempe en billett i New York

Hvis du har sendt en trafikk eller parkeringsbillett i New York, har du rett til å bestride din billett i retten før en dommer. Vellykket bestride din billett kan holde din kjøring posten klare, som kan bidra til å holde forsikringspremier lav. Heldigvis, på grunn av det høye volumet av trafikken billetter behandlet i New York hvert år, mye av kampene din billett kan skje uten å sette foten i en rettssal.

Instruksjoner

• Be om en høring innen 30 dager etter hendelsen. Høre forespørsler kan gjøres online, skriftlig eller personlig. I noen distrikter, kan du likevel kreve en høring etter 30-dagers fristen har gått, men du kan bli belastet et administrativt gebyr.

• Klargjør for hørselen. Samle informasjon som kan være relevant for din sak eller hjelp du bevise uskyld. Bevis som vitneutsagn og bilder av scenen kan bidra til å overtale en dommer av synspunkt.

• Vurdere en utligning hvis tilbudt. Noen distrikter tilbyr en redusert fin for de som velger å bosette sin billett ut av retten. Husk at hvis du godtar et forlik du herved høyre skal vises før en dommer eller appellere resultatene av oppgjøret.

• Delta hørselen hvis du velger ikke å bosette seg ut av retten. I enkelte områder, kan høringer faktisk bli holdt via en online plattform. En dommer vil gjennomgå saken og vedtak via e-post.

Tips og advarsler

  • Kontakt en advokat for juridisk råd om din spesielle situasjon.