Nnywellness.com

Hvordan installere en kald luftinntak på en Celica GT


Hvordan installere en kald luftinntak på en Celica GT

Celica GT er Toyota økonomisk priset street racer som ettermarkedet bil deler scenen har vokst til å elske. Når souping opp Celica GT å forbedre ytelsen, starter mange eiere med kald luftinntak som sin første oppgradering som det legger øyeblikkelig hestekrefter til bilen. Kald luftinntak presser utenfor luft i motoren inntaket porten. Dette kjøler motoren betraktelig, som igjen gjør at motoren til å presse ut mer hestekrefter og dreiemoment. Det øker også gass kjørelengde.

Instruksjoner

• Deaktivere Celica GT og koble fra batteriet ved hjelp av skiftenøkkelen for å løsne kablene positive og negative.

• Fjern slangen klemmen som sikrer inntaksslangen for lager luft til motoren inntaket porten. Trekk inntaksslangen ut av motoren inntaket porten.

• Fjern skruene fra boksen lager luft som kobler den til Celica GT gass kroppen. Disse er plassert på undersiden av boksen luft. Trekk den lufttemperatur sensoren av inntaksslangen.

• Koble inntaksslangen for kald luft inntak til motoren inntaket porten og festes med slangen klemmen. Bolt sidene av inntaksslangen for inntaks til lager luft boksen montere bruker ratchet. Koble konisk luftfilteret til den laveste delen av inntaksslangen som ligger nå nesten nederst i støtfangeren foran. Fest den med siste gjenværende slangen klemmen.

• Sett inn den lufttemperatur sensoren i porten for den inntaksslangen, gummitetningen er riktig sted rundt sensoren. Koble Celica GTS batteriet og lukke panseret. Teste nye kald luftinntak.