Nnywellness.com

Hvordan du monterer TVEN 52-tommers Philips


Jo større TV, mer skremmende det kan være å montere på veggen. La tankene være lette å vite at selv en 52-tommers Philips TV er laget for å monteres på veggen. Ta en titt på baksiden av TVEN og Finn fire små hull. Disse VESA hullene brukes med VESA skruer til å koble TVEN til et veggfeste. Selv om hullene og skruer er små, er det viktig å vite at de ikke ville være det hvis de ikke kunne håndtere lasten.

Instruksjoner

• Hold stud finder til veggen og flytte den rundt til du finner to loddrette stenderne i de veggen 16 inches fra hverandre, som er standard stud separasjonsavstanden. Stud finder avgir et piercing pip når den finner en stud. Kjør stud finder opp og ned i området der stud oppdages for å avgjøre hvis stud går loddrett eller vannrett. Bruk blyant til å markere plasseringen av hver stud.

• Holde veggen plate mot veggen slik monteringshullene hvile veggen studs. Stikk boret gjennom monteringshullene og bore et start hull for montering bolter. Plasser montering bolter i Start hullet og trekk dem inn i veggen med en skiftenøkkel.

• Matche opp VESA hullene TV braketten til VESA hullene på baksiden av TVEN. Sett inn VESA skruene gjennom braketten og bruk en stjerneskrutrekker til å stramme inn i TV.

• Grab en ende av TV og har en venn ta den andre enden. Løft TVEN slik at baksiden av TVEN er ledende når du går. Hold opp TV slik TV braketten samsvarer med tilkoblinger på veggen plate. Har en annen venn guide TV i tilkoblinger, og trekk dem med en stjernetrekker.