Nnywellness.com

Hvordan lese en ECM-koden på en 1992 Honda Civic


ECM på en 1992 Honda Civic overvåker aktivt en rekke sensorer i motoren å bestemme sin operasjonelle tilstand. Når ECM registrerer en feil eller problem, den lagrer en diagnostisk problemer kode (DTC) i det interne minnet og slår på lyset tjenesten. For å lese ECM kodene, må en bil skanneverktøyet kobles til civics diagnosedata havnen, ligger under instrumentbordet på førersiden av bilen.

Instruksjoner

• Sett girspaken i valg av Civic i park (automat) eller første gear (manuell overføring). Slår av motoren, og slå av tenningsbryteren til "OFF" posisjon.

• Slå av tenningsbryteren på "on", men ikke start motoren. Koble skanneverktøyets datakabelen til til Civic's 16-pinners diagnosedata port.

• Slå på skanneverktøyet hvis det ikke kommer på automatisk, og velg "ECM" fra hovedmenyen. Velg "Koder", deretter velger "Les alle nåværende og lagrede utformingstidskontrollene."

• Skriv ned problemer kodene som vise på skanneverktøyets skjerm. Koble skanneverktøyet fra civics dataport.

Tips og advarsler

  • En bil skanning verktøyet er en liten datamaskin som kobles til personbiler å kjøre tester og utføre diagnostiske prosedyrer. Skanneverktøyene kan være kjøpt fra auto deler butikker og bil verktøyet forhandlere. Noen auto deler butikker kan du låne skanneverktøyet for et mindre beløp.
  • Skanneverktøyet bør komme med en manual som vil tolke generiske koder for alle kjøretøy. For koder for spesifikke for Honda, kan du se ressursen.