Nnywellness.com

Koble høyttalerne til en forsterker


En forsterker i bilen sikrer mer volum og bedre lyd fra bilens lydsystem. En av de avgjørende skritt i å realisere dette potensialet er riktig å koble høyttalerne til effektforsterker. Produsenter realisere dette og har gitt deg noen enkle å følge indikasjoner på utstyret om hvordan du gjør dette.

Instruksjoner

• Klipp din høyttalerledningen til riktig lengder til høyttalerne. Legge til et par ekstra inches at du har nok.

• Stripe isoleringslaget fra fører på høyttaler utgangen av ledningen, slik at du har 3/8 tomme av nakne wire utsatt. Crimp på lysbildet kontaktene på riktig størrelse å matche talerens terminaler. Skyv ledningene på høyttaler terminalene.

• Kjør ledningen fra høyttalerne til forsterkeren. Gitt antall biler og mulighetene for forsterker plassering, er det vanskelig å oppsummere denne informasjonen. Men, foran og bak høyttalere er det best å rute høyttalerledningen gjennom døren støvler, og deretter bak kick paneler. Fjern skrapemerker plater (vanligvis ved å ta ut noen skruer) og deretter kaste tilbake teppet så du kan kjøre høyttalerledningen under den. Hvis du har montert forsterkeren i bagasjerommet, løfte baksetet ut slik at du kan finne en rute for høyttalerkablene å følge for å komme til hvor forsterker.

• På forsterkeren slutten av ledningen, stripe isoleringslaget fra ledninger slik at 3/8 tomme av nakne wire er utsatt. Løsne høyttaler utgangsterminaler på forsterkeren og skyv nakne endene av høyttalerledningen inn terminalene og skru ned terminalene slik at kabelen er sikkert festet til forsterkeren.