Nnywellness.com

Hvordan overføre en iTunes-biblioteket til en iPhone


Hvordan overføre en iTunes-biblioteket til en iPhone

IPhone kan brukes ikke bare som datamaskinen med full web-tilgang og rask programmer, men også som en iPod. Avhengig av størrelsen på musikksamlingen din lagret gjennom iTunes, kan du overføre hele biblioteket på din iPhone. Følg disse enkle trinnene slik at du aldri vil fra dine favorittsanger.

Instruksjoner

• Koble en ekstern harddisk hvor iTunes-biblioteket kan lagres før du kobler iPhone til datamaskinen. Når du kobler iPhone, startes iTunes programmet. Hvis harddisken der musikkbiblioteket lagres ikke allerede er koblet, leter iTunes programmet etter musikk på den interne harddisken.

• Koble iPhone til datamaskinen med den hvite USB ledningen. Bruke ledningen som fulgte med iPhone heller en fra iPoden. Når iTunes gjenkjenner iPhone, vil det vises i venstre kolonne under delen "Enheter".

• Klikk på ikonet iPhone eller hvor som helst på din iPhone rad i delen "Enheter". Raden vil markere og iTunes skjermen viser din iPhone siden.

• Klikk på kategorien "Musikk" øverst i skjermbildet iTunes. Deretter klikker du boksen til venstre for "Synkroniser musikk." Direkte under, klikk sirkelen til venstre for "Hele musikkbiblioteket."

• Når den tilgjengelige kapasiteten på iPhone i baren på bunnen av skjermbildet iTunes (linjen som ligner et termometer). Tilgjengelig plass vil være representert ved lys grå "mellomrom" til høyre. Hvis du er bekymret for at hele iTunes-biblioteket ikke kan passer på iPhone, klikk sirkelen til venstre for "Valgt spillelister, artister og sjangere." Følgende to kolonner vises under: "Spillelister" og "Kunstnere." Klikk boksen til venstre for hver spilleliste eller artist du definitivt vil på din iPhone. Dette vil overføre alle sanger fra denne artist i biblioteket. Klikk deretter "Automatisk fylle plass med sanger" i den øverste boksen på skjermbildet iTunes. Dette vil sikre stedet for sangene du ønsker og overføre resten av biblioteket tilfeldig til iPhone er full.

• Klikk på grå "Apply"-knappen på nederst på høyre side av skjermen. En linje med svart og mørk grå striper vises øverst i skjermbildet iTunes mens en kopi i biblioteket blir overført til iPhone. Når det er trygt å koble din iPhone, vil du se meldingen "iPhone synkroniseringen er fullført. OK å koble.

Tips og advarsler

  • ITunes overfører kopier av sangene i biblioteket til iPhone. Det eneste unntaket er hvis du legge til iTunes-biblioteket ved å kjøpe en sang fra iTunes med iPhone mens du er borte fra datamaskinen. Neste gang du kobler iPhone til datamaskinen, men overfører iTunes musikkfilen som ble lastet ned på din iPhone fra iTunes til hele iTunes-biblioteket, hvor det er lagret.