Nnywellness.com

Hva er volumetriske Data?


Tre-dimensjonale bildebehandling som bruker faktiske dybde i stedet for simulert dybde kalles volumetriske data, et felt som har steget siden midten av 1990-tallet.

Betydning

Volumetrisk dataavbildninger er ingenting som dybden av feltet effekt kjent fra 2D-skjermer. Heller ikke er de ligner på falske 3D sett i noen filmutgivelser. Disse viser benytte til tusenvis av lasere i en fullstendig surround-effekt, bestående av en faktisk holografisk 3D-bilde.

Funksjonen

Lasere innarbeide medier som vann og luft, danner stereoskopisk effekter bilder lei grafikkprosessor kontrollere bildene. Fremskritt innen databehandling har resultert i raskere bildebehandling, til poenget med komplett 3D-filmer er mulig.

Fordeler

Volumetrisk data har funnet utstrakt bruk i medisinske anvendelser som 3D CAT skanninger og Mrs. Andre felt setter teknologi for å bruke inkluderer geologiske kartlegging, scanne og, muligens 3D spill.

Funksjoner

Hovedkomponentene i volumetriske data viser er høy intensitet lasere, nummerering i hundrevis og noen ganger tusenvis, og en nervøs feltet av partikler suspendert i luft eller vann. Partiklene varme opp når truffet av lasere, lage bildene.

Betraktninger

Selv om teknologien har kommet sterkt på 1990-tallet og tidlig 2000-tallet, fargen og oppløsningen fortsatt vil være utfordringer, siden nøyaktigheten av lasere og farge temperatur har ennå å matche tradisjonelle skjermer.

Fun Fact

Inntil volumetriske datamanipulasjon kom, avhengig alle såkalte 3D-bildebehandling optiske illusjoner og visuelle signaler å lure observatører til å tro at bildet er tre-dimensjonale. Laser-basert bildebehandling, derimot, har ekte volum - derav "volum".