Nnywellness.com

Hvordan du sletter informasjon fra en mobiltelefon


Hvordan du sletter informasjon fra en mobiltelefon

Hvis du får en ny mobiltelefon, sørg for å ta litt tid å slette dataene på gamle mobiltelefon før forkaster det, selger det eller donerer den til en veldedig organisasjon. Du ønsker ikke å kvitte seg med den gamle mobilen når det er fremdeles fylt med personlige opplysninger og data. Målet ditt er å ikke bare beskytte deg fra uønskede angrep på privatlivet, men å beskytte andre som kan være peeved om kontaktinformasjon om dem var å komme i gale hender.

Instruksjoner

Først fjerne SIM-kortet

• Hvis telefonen er utstyrt med en, kan du fjerne subscriber identity module, som er kjent som SIM-kortet. SIM-kortet lagrer data på telefonen.

• Slette alle telefonnumrene, kontakter, notater, utgående og innkommende tekstmeldinger, bilder og videoer. En rekke telefoner har alternativer "Sikkerhet" eller "Master Reset". Klikk på disse for de riktige trinnene å ta.

• Kontroller om gjenværende personlig informasjon er tilgjengelig på telefonen din ved å gå til "Innstillinger"-menyen. Se gjennom dataene i kategorier som "Bilder," "Høres" og "Ringetoner" å sikre at de er slettet.

• Din mobiltelefon håndboken for ytterligere som "Slette Data" eller "Reformatere enheten." Disse funksjonene vil tillate deg å ta en ekstra sikkerhet skritt å sikre telefonen er slettet av sensitiv informasjon. Hvis du ikke lenger har manuelt, sjekke nettsiden til telefonprodusenten for denne informasjonen.

• For mer informasjon om å slette personlige data fra telefonen, kan du kontakte din mobil transportør eller sjekke deres hjemmeside for å sikre at du ikke har oversett et skritt.