Nnywellness.com

Hvordan du bytter et batteri i en automatisk ekstern bil døren lås


Hvordan du bytter et batteri i en automatisk ekstern bil døren lås

Mange moderne biler er utstyrt med en ekstern keyless oppføring system (også kalt en ekstern bil døren lås) som lar eieren eksternt avvæpne alarmsystem, låse bilen dører, åpne bagasjerommet og selv starte opp bilen. Ekstern keyless oppføring systemet fungerer ved hjelp av et radiosignal for å aktivere en mottaker i bilen som deretter sender et signal til ønsket komponenten. For å overføre signalet krever fjernkontrollen strøm i form av et lite batteri. Omtrent må hvert år, dette batteriet byttes ut, som er en enkel prosess.

Instruksjoner

• Fjern den eksterne enheten fra nøkkelen ringen.

• Bruk mynten for å åpne batteri-panelet på baksiden av enheten, vri mot urviseren. En nikkel er vanligvis akkurat den riktige størrelsen for sporet i batteriet panelet. Eksterne enheten kan eventuelt kreve en liten stjerneskrutrekker til å fjerne skruene som holder plast ekstern casing sammen. Fjerne skruene og dele fjernkontrollen casing hverandre til batteriet Hvis dette er tilfelle.

• Fjern batteriet panelet, utsette batteriet og kretskortet under. En liten, rundskriv gummi ring kan plasseres oppå batteriet, som holder batteriet tettsittende i rommet. Dette må fjernes og sett til side.

• Fjerne det gamle batteriet fra batterirommet, bemerker hvilken side vender oppover (dette er vanligvis den positive siden av batteriet). Hvis batteriet ikke kommer ut lett, bruke skrujern til lirker batteriet løs. Unngå skade kretskortet mens fjerne batteriet.

• Undersøke batteriet for tall eller bokstaver som angir erstatningsbatteriet som kreves. Keyless oppføring eksterne batteriene er vanligvis flat og rund 12-volts litiumbatterier. Sikre at din erstatningsbatteriet samsvarer med batteriet du har fjernet fra den eksterne enheten.

• Sett inn det nye batteriet i den eksterne enheten med den positive siden vendt oppover. Trykk batteriet ned fast med fingertuppen. Batteriet bør passe perfekt i rommet. Plass sirkulær Gummiringen på batteriet, hvis aktuelt.

• Sett på batteridekselet panelet og bruk mynten for å vri det med klokken på plass. Må ikke strammes batteri panelet, som dette kan føre til sprekk.

• Test enheten ved å trykke på "Døren låse" knappen nær bilen. Hvis den eksterne enheten ikke låse bilen dører, kan det krever reprogrammering å koble den med bilens mottakeren enhet. Programmering sekvensen vanligvis består av en sekvens av tastetrykk og tenning innstillinger og finnes som regel i eierens håndbok som kom sammen med bilen eller det kan finnes online (se ressurser). Imidlertid krever bestemte kjøretøy år og modeller fra produsenter som Jaguar, Jeep og Volvo spesialutstyr kobles til bilen. I disse tilfellene bør bilen tas til en forhandler til å omprogrammere den eksterne enheten.