Nnywellness.com

Hvordan fjerne en revet opp oljefilter


Hvordan fjerne en revet opp oljefilter

Oljefiltre brukes på de fleste sen modellbiler produsert siden 1970-tallet bruk et metall boliger med filteret mesh plassert inni instrumenthuset. Filtertråder på en olje pickup rør som går inn i sentrum av metall bolig. Når du vil fjerne filteret, slå du bare den av gjengede pickup røret ved hjelp av et filter fastnøkkel. Noen ganger filteret stikker til pickup røret og ønsker ikke å komme ut. Før du vet det, har du en revet opp oljefilter. Det eneste alternativet til å få den av olje pickup røret er å stikke den av.

Instruksjoner

• Plass tuppen av en stor inn mot siden av filteret omtrent tre fjerdedeler av veien opp fra bunnen av filteret.

• Tvinge skrutrekkeren gjennom oljefilteret med hammeren. Kontroller at skrutrekkeren kommer ut den andre siden. Plassere et avløp bunnpanne under filteret som olje vil lekke fra filteret når du stikke den med skrutrekkeren.

• Slå skrutrekkeren mot klokken for å fjerne den fra olje pickup røret. Du har kanskje ikke nok plass til å gjøre en full rotasjon med skrutrekkeren i oljefilteret. Hvis trenger være, etter roterende filteret så langt som mulig, trekke ut skrutrekkeren og stikke den inn oljefilteret igjen. Gjøre dette før du kan fjerne oljefilteret.

Tips og advarsler

  • For å unngå denne situasjonen i fremtiden, må du ikke krysser tråden oljefilteret på olje pickup røret. Når du plasserer filteret på olje pickup røret, bruke hendene og ikke en skiftenøkkel. Kontroller også at du smøre tilstrekkelig olje filter segl med fersk olje.