Nnywellness.com

Hvordan få en gratis bil historie rapport 1


En bil er kanskje en av de største investeringene alle kan gjøre, og noen ganger en brukt bil som ser bra ut på utsiden kan være en reell "sitron". Å vite hvordan du får en gratis bil historie rapport vil hjelpe deg beskytte deg mot mindre-enn-ærlig forhandlere eller eiere før du kjøper samt spare tusenvis av dollar og utallige hodepine.

Instruksjoner

Sitron eller fersken?

• Skriv ned bilens VIN. VIN, eller "Vehicle Identification Number," er som et fingeravtrykk for bilen. Det ligger på førersiden av frontruten, nær panseret på bilen.

• Kontroller VIN. Kontroller nummeret fra trinn 1 etter VIN på førerens dør, enten på døren selv eller på bilens ramme. Disse to tallene samsvare; Hvis de ikke, er du sannsynligvis blir lurt eller revet av.

• Angi nummeret på nettet. Det er en rekke gratis bil rapport tjenester på nettet (se ressurser) som vil gi deg en historie av bilen med at VIN, inkludert hvis det er stadig utpekt en vraket, hvis den blir stjålet og hvis bilen har vært en del av en tilbakekalling varsel eller klasse-action søksmål.