Nnywellness.com

BMW 740 lyd spesifikasjoner


BMW 740 lyd spesifikasjoner

BMW 740 er en modell av 7-serien linje av luksus sedan biler produsert av den tyske bilprodusenten. Det er flaggskipet bilen av BMW-serien og bilen der den nyeste teknologien introduseres, før filtrert til de andre modellene i serien. IDrive lydanlegget i 740 er toppen av serien, og innlemmer de nyeste funksjonene for å gi en rik hørlig erfaring.

Systemet

Inneholder et Hi-Fi-lydsystem i 10-høyttaler iDrive lyd systemet. Bass kommer fra to subwoofere ligger under forsetene, og systemet inkluderer også en 205 watt digital 7-kanals forsterker.

Funksjoner

Høy definisjon (HD) radio gjør at systemet for digital AM / FM-sendinger med klart statisk-gratis lyd. IDrive-systemet inneholder også en CD-spiller, DVD-spiller og telefon-forbindelse. Alle funksjoner er tilgjengelige via iDrive datamaskinsystemet.

Kontroll

IDrive-systemet er kontrollert av en inngang, plassert i midtkonsollen ved girspaken. Dette er bare lydkontrolleren med ingen ekstra knapper, gjør systemet enkelt å bruke. Enkelte funksjoner i systemet også kan stemme aktivert for hands-free kontroll.

Minne

Systemet har en 12 GB harddisk for lagring av førerens mediefiler. Filene overføres til harddisken via en USB-port på systemet.