Nnywellness.com

Hvor å fortelle hvis din Apple iPhone er låst


Versjoner av Apples iPhone som kjører på GSM-nettverk krever et SIM-kort som vanligvis låser telefonen til en mobiloperatør. En låst telefon vil ikke fungere med et SIM-kort fra en annen leverandør. Låse telefonen gir å akseptere SIM-kort fra hvilken som helst GSM-operatør. Dessverre bruker uoffisiell metoder for å låse opp en iPhone er ikke en permanent fix og telefonen kan bli låst igjen etter en operativsystemoppdatering. Du kan bestemme om iPhone er låst opp med en rask og enkel prosedyre.

Instruksjoner

• Sett inn slutten av iPhone SIM mate ut verktøyet eller en utbrettet binders inn i små tray-eject hullet på iPhone SIM brett. På iPhone 4 ligger dette hullet på høyre side av telefonen, nær midten. På tidligere modeller ligger på toppen av telefonen, nær lydkontakten. Trykk på det SIM fordrive verktøyet eller binders til SIM skuffen mates ut fra telefonen.

• Trekke SIM skuffen ut og fjerne eksisterende SIM-kortet. Erstatte den med et SIM-kort fra en annen GSM-nettverk.

• Skyv SIM skuffen tilbake i sporet, flush med iPhone.

• Tapp ikonet "Telefon" på iPhone Hjem-skjermen og prøver å ringe. Hvis samtalen går gjennom, er iPhone låst.

Tips og advarsler

  • IPhone 4 bruker en mikro-SIM, som er mindre enn en standard SIM-kort. Du trenger en andre mikro-SIM fra en annen GSM bærer å avgjøre om en iPhone 4 er ulåst.