Nnywellness.com

Hvordan oppgradere fastvaren for Ricatech MP4 spiller


Hvordan oppgradere fastvaren for Ricatech MP4 spiller

Med en Ricatech MP4 spiller, kan du bære en masse filmer og musikk rundt med en praktisk, lett-å-bruke enhet. Hvis du tenker om å oppdatere fastvaren på denne enheten, bør du vite at firmware installert på det er nok greit. Oppdatering av fastvare er ikke noe du bør forsøke uten en god grunn for å gjøre det, og det er mulig du kan skade din spiller på en måte som ikke dekkes av garantien. Som blir sagt, er oppdatering av fastvare en relativt enkel ting å gjøre hvis du trenger å gjøre det.

Instruksjoner

• Bruke favorittnettleseren til å navigere til webområdet Ricatech, Velg MP4 spiller og klikk koblingen "Firmware" for å laste den ned.

• Naviger til mappen på datamaskinen der firmware nedlasting lagres. Hvis det er en zip-fil, dobbeltklikk for å åpne den med et zip utvinning program. Klikk "Ekstra å" Velg mappen hvor du vil filen pakkes ut og klikk "OK".

• Koble den ene enden av USB-kabelen til MP4 Spilleren, og koble den andre enden til en USB-port på datamaskinen.

• Dobbeltklikk på firmware .exe arkiv å innlede den. Følg instruksjonene, velge mp4 enheten fra en liste om nødvendig, og klikk "OK" eller "Update." Installeres nå ny firmware.