Nnywellness.com

Hvordan å designe en drøm bil Online


En av de største bekvemmelighetene av Internett er muligheten til å handle uten å forlate hjemmet eller kontoret. Dette utvider ikke bare klær og innkjøp, men også å velge og selv designe en ny bil eller lastebil. I stedet for å tilbringe en hel helg besøker bilforretninger i ditt område, kan du besøke nettstedet til noen auto produsent av ditt valg og bygge din drømmebilen online. Dermed kan du bygge en bil med alle funksjonene du ønsker, og ingen som du ikke ønsker.

Instruksjoner

• Begrense listen over drømmebiler for produsenter, eller ideelt sett en enkelt produsent. Selv om de fleste selskaper tilbyr nå alternativer på sine nettsteder som lar deg bygge din drømmebilen online, er det ikke mulig å velge, for eksempel en Mercedes grensesnitt med baksiden av en Corvette, så du må ha en merkevare i tankene.

• Peke nettleseren til funksjonen bil-bygningen på en gitt bil selskapets hjemmeside (se ressurser for eksempler). Hvis firmaet bil ikke vises, bare gå sin nettside og bla gjennom hjemmesiden hvis du vil utforme eller bygge bilen online. Hvis du bor i en mindre by eller enda et landlig område, designe en bil online kan tjene en langt mer praktiske formål enn bare tillater deg å dagdrømme, får du tilgang til fabrikater og modeller som ikke er tilgjengelige i ditt område.

• Tilpasse bilen av valget, angi elementer som søkemotor, underholdningsfunksjoner, interiør og eksteriør farger, interiør veggpolstringer og styringen systemer. Hvis du velger å bygge en Honda Accord, kan du velge mellom automatisk og manuell sendinger. Omfanget som du kan angi innstillinger varierer - hvis du velger en Volkswagen Jetta, for eksempel må du velge en av de forhåndsdefinerte, base "trimme" før du legger til dine egne tilpasninger. Men uansett hvilken nettside du velger, vil du kunne tilpasse et bredt spekter av funksjoner for potensielle bilen.

• Lagre bilens spesifikasjoner for når og hvis du velger å kjøpe. Hvis du bare bygge en drøm bil for moro, kan du skrive ut din design og legge den på kjøleskapet på i din kontor cubicle på jobben. Du kan også velge å få utskriften med deg hvis du shoppe på fysiske forhandlere slik at du kan sammenligne priser. Selv om bygge din drømmebilen online fag du til produsentens foreslo utsalgspris (MSRP), kan en forhandler samarbeide med deg pris hvis du har bilen sendt til hennes forhandler.