Nnywellness.com

Hvordan sette opp en Digital Recording Studio


Å ha et hjem innspillingsstudio pleide å være en fjern drøm for de fleste. Men med alle teknologiske fremskritt de siste tiårene, er det blitt mye lettere for gjennomsnittet Joe å sette opp en digital platestudio. Ikke bare har det blitt enklere, men det er også billigere enn noensinne.

Instruksjoner

• Bruk den eksisterende datamaskinen laste ned og installere en gratis lydopptak program. Det er mange valg i denne forbindelse, som du ser ved å sjekke noen gratis programvare dataoverføre sted. Vanlige valgene er programmer som Audacity og Microsofts Lydinnspilling. Hvis du har en stor nok budsjett, kan du vurdere å kjøpe en mer sofistikert lydopptak programmet.

• Les anmeldelser på nettet innspillingen grensesnitt og mikrofoner (se ressursene nedenfor). Dette vil hjelpe deg finne ut hvilke som er best for din situasjon. Vanlige valg i den under $200 området inkluderer M-Audio Preamp USB-grensesnittet for opptak og SM57 mikrofonen, men det er mange andre gode alternativer på markedet.

• Kjøpe en anstendig mikrofon. Hvilken mikrofon du kjøpe avhenger av digitale opptak du planlegger å gjøre. Hvis du planlegger å spille stemmen, en stor vokal kondensatoren mikrofonen vil være bra, men hvis du vil registrere instrumenter, kan du vurdere en mindre kondensatormikrofon eller selv en dynamisk mikrofon.

• Kjøpe USB innspillingen grenseflate. Som du kjøper avhenger mikrofonen du kjøpte. Hvis du kjøpte kondensatormikrofoner, må du kjøpe et grensesnitt som kommer med fantommating--som er nødvendig for å drive mikrofonene. Men hvis du kjøpte en dynamisk mic, vil du være fint med noen type grensesnitt.

• Sette grensesnittet, datamaskin og mikrofoner på skrivebordet. Koble grensesnittet til datamaskinen med en USB-kabel, og microphone(s) til grensesnittet. Også koble hodetelefoner til hodetelefonkontakten på grensesnittet.

• Dataoverføre og installere nødvendig programvare for USB-grensesnittet på datamaskinen. Fordi de fleste USB-grensesnitt er plug and play, vil du sannsynligvis trenger ikke å laste ned og installere noe. Aktivere fantommating hvis du bruker kondensatormikrofoner.

• Åpne lyd programmet du har valgt å bruke for opptaket og gå til "Fil" og "Egenskaper." Gå til "Input" og velg innspillingen grensesnittet. Gå til "Output" og velg innspillingen grensesnittet. Dette vil gjøre lyden opp spille gjennom hodetelefonene.

• Trykk "Record" for å starte innspillingen. Spille, og hvis du hører hva du nettopp har spilt inn, så du har konfigurert din digital platestudio.

Tips og advarsler

  • Bruke en auksjon til å spare penger. Sette opp en digital platestudio kan bli kostbart hvis du velger å kjøpe høy kvalitet enheter, men hvis du bruker auksjonsområder eller Merk musikkinstrument for avstander, kan du lagre mye penger.
  • Ikke bli skremt av de mange alternativene som er tilgjengelige. Lydopptak kan være så komplisert eller så enkelt som du gjør det. Hvis du bare starter ut, så du er sannsynligvis ikke kommer til å kjøpe en innspillingen grensesnitt med 50 millioner knapper, som er er hvorfor du bør velge noe som enkel å betjene.
  • Ikke kjøpe en kompatibel mikrofon og grensesnitt. Som nevnt ovenfor, trenger du et grensesnitt med fantommating hvis du bruker kondensatormikrofoner eller planlegger å bruke dem i fremtiden. Ellers fungerer mikrofonene bare ikke.