Nnywellness.com

Feilsøke en Sony FD Trinitron WEGA


Feilsøke en Sony FD Trinitron WEGA

Sony FD Trinitron WEGA er en flate bilderør-baserte TV, besitter en flat, ikke-buet skjerm, men mangler den tynne generelle profilen riktig flatskjerm-TVer. Sony FD Trinitron aksjene en rekke potensielle problemer med både sine CRT-baserte brødre og flatskjerm-TVer, men heldigvis du kan feilsøke og reparere alle disse selv om du mangler erfaring med TV reparasjoner. Profesjonelle verktøy er ikke nødvendig for feilsøking din Sony FD Trinitron WEGA.

Instruksjoner

• Gå til baksiden av TVEN Sony FD Trinitron WEGA og sikre at strømledningen ikke komme løs. Ikke overse dette enkel tilkobling. Hvis du ikke er Koble strømledningen direkte til en stikkontakt og er i stedet feste den til en ekstern koblingsboks, må du kontrollere at grenuttakets pluggen er igjen plugget ordentlig i en stikkontakt.

• Observere din FD Trintron-skjerm. Hvis skjermen er blottet for lyd og video, sjekk lyd- og kabel-tilkoblinger, som strekker seg fra AV portene på baksiden av din Sony til portene på baksiden av din kabel eller satellitt-mottaker. Din AV ledningen vil ha et sett med tre liggende på hver av endene, og hver spiss vil være fargekodet i forhold til porter på TV og mottakeren. Samsvarer med ett sett med en AV-kabel liggende med sett av porter på TVEN, og matche den andre sett med porter på mottakeren. Kontroller at hver port passer hver spiss i farger.

• Vurdere din Sony FD Trinitron videoinnstillingene hvis lyd- og videoutgang fortsetter å være et problem på din. Disse innstillingene kan endres enten via "Input"-knappen på fjernkontrollen eller "Input" som kan finnes på den nedre fronten av FD Trinitron. Trykke på denne knappen flere ganger på rad vil bla gjennom alle tilgjengelige innganger og etter hvert land på innspill tilordnet din kabel eller satellitt-mottaker, som igjen reaktiverer lyd- og videoutgang på TV.

• Finn koaksialkabelen og at den er riktig i stedet. Koaksialkabelen er en svart ledning med en i omkrets end en insiden kabel enden. Denne spiss inn et lite hull i en runde port merket som "Ant In" eller bare "IN" på baksiden av din kabel eller satellitt-mottaker. Sikre at dette er i denne porten, men også gi kabelen en vrikke å teste sin stramhet i denne porten. En løs koaksialkabel kan likevel forårsake skjerm uregelmessigheter på TVEN. Slå bandet på enden av kabelen til høyre, og skyv den opp for å stramme kabelen.

• Sjekk for elektronisk forstyrrelser. Denne innblandingen kan forårsake farge uskarpe visning av Sony FD Trinitron WEGA, eller selv "ghosting", som er et fenomen når en gjennomsiktig bilde får doblet eller kopiert over det faktiske bildet som ligger under opprette en forvirrende effekt for betrakteren. Fikse dette ved å fjerne datamaskiner og andre potensielt high-powered utstyr fra nærheten av Trinitron WEGA.