Nnywellness.com

Hvordan forbedre drivstoff kjørelengde i en 2005 Ford Ranger 3.0 V6


Hvordan forbedre drivstoff kjørelengde i en 2005 Ford Ranger 3.0 V6

Med stigende bensinpriser og større behov å være økologisk forsvarlige, fornuftig det på mange nivåer å maksimere drivstoff kjørelengde i 2005 Ford Ranger. Den 3,0-liters motoren for V-6, i motsetning til populær overbevisningen, gir bedre drivstoff kjørelengde Ranger enn 2,4-liters firesylindrede alternativet. Hvordan er dette mulig, du spør? Ganske enkelt, på kraftigere 3,0 liters har ikke å arbeide så hardt som de fire sylinderen til å drive Ranger nedover veien. Ved å følge noen få enkle trinn, kan du forbedre din drivstoff kjørelengde og få mest igjen for din gass kjøpe bukk.

Instruksjoner

• Åpne førersiden dør på Ranger og Finn VIN klistremerket. Det hvite klistremerket har en strekkode samt ulike informasjon om bilen er "som bygget" data. Klistremerket er vanligvis festet til den etterfølgende kanten av døren eller i dørkarmen.

• Finn tire pressure informasjon på etiketten som VIN. Disse to tallene vil ha "PSI" etter dem, som står for "pounds per kvadrattomme", trykk måleenheter.

• Fjerne ventilen stammen dekslene på alle fire hjul og sjekk dekktrykket ved hjelp av en digital tire trykkmåler. Ikke bruk en ikke-digitale måler som de kan være unøyaktig.

• Angi dekktrykket nummeret på VIN klistremerket med en luftkompressor, tilgjengelig på mange bensinstasjoner eller bil verksteder. Gjenta trinn 1 til 4 for hver to uker.

• Skifte olje og filtrere hver 3000 miles. Hvis du ikke er bevandret i olje endre prosedyrer, har dette trinnet utføres av en klarert profesjonell.

• Skift ut drivstoffilteret hver 15000 miles. Som oljeskift, hvis du er ute av stand eller uvillig til å gjøre dette selv, har en klarert profesjonell utføre denne tjenesten for deg.

Tips og advarsler

  • Det finnes ingen «magiske piller» bli bedre drivstoff kjørelengde. Det enkle faktum er, den eneste sanne for å maksimere drivstoff kjørelengde for 2005 Ford Ranger er flittig vedlikehold. Uriktig dekktrykk er nummer én grunn for dårlig drivstofføkonomi, samt uriktig dekkslitasje, som fører til redusert dekk livet.
  • Motorolje i dårlig forfatning hindrer at motoren fungerer optimalt, og en tett dieselfilter bare avfall gass. Som det gamle ordtaket går, ta vare på din lastebil og det vil ta vare på deg.
  • Det er også lurt å fjerne unødvendig vekt fra førerhuset eller seng av lastebilen. Lugging rundt gigantiske verktøy bokser eller andre tunge gjenstander øker belastningen på motoren, som synker din generelle drivstoff kjørelengde.
  • Noen studier finner endre luftfilteret har ingen direkte innvirkning på drivstofføkonomi; imidlertid erstatte din regelmessig absolutt vondt ikke.