Nnywellness.com

Bruke en Hoya sirkulær polarisator


Bruke en Hoya sirkulær polarisator

Edwin Land, grunnleggeren av Polaroid Corporation, er best kjent for øyeblikk kamera. Men som en vitenskapsmann, han utviklet en måte å produsere filteret materiale som ville blokkere polariserte lyset og Polaroid navnet var basert på denne oppfinnelsen. Bruksområder for materialet solbriller og LCD. slik polariserte lyset for fotografering øker fargemetningen og reduserer refleksjoner.

Instruksjoner

• Fest Hoya filteret til din kameralinsen. Filteret påvirker mengden av lys når kameraets bildeenheten, og på grunn av polarisering, effekten er ikke ensartet. Kameraets måling gjennom objektivet (TTL) anbefales.

• Komponere fotografiet og vise rammen. Polariserende effekten fungerer annerledes med ulike scener og materialer, og avhenger av retningen til lyskilden. I noen tilfeller vil du merke liten effekt. I andre være det dramatiske.

• Bruk Hoya polariseringsfilter for å øke kontrasten mellom skyene og himmelen. Den beste effekten er når scenen er 90 grader på aksen mellom fotografen og solen. Når skyting i et mørkt rom gjennom et vindu, kan filteret redusere refleksjoner. Planter vises mørkere og rikere farge når du bruker filteret.