Nnywellness.com

Hvordan lage en eksos Cutout


Hvordan lage en eksos Cutout

Opprette en eksos utklipp er en måte å få mest mulig ut av bilens eksosanlegg. Utsparinger tillate bilen kjøre mesteparten av tiden, men kan bli støyende når bilen kjører på full gass. Gjør dine egne utklipp med noen materialer funnet rundt garasjen kan hjelpe Spar pengene det ville koste for å kjøpe et utklipp fra en forhandler.

Instruksjoner

• Bruk en jeksel for å klippe fem rektangler fra en rustfritt stål plate måling 1/16 tommers tykke. To rektangler skal måle 12 x 3 tommer, og tre bør måler 12 x 6 inches. Disse brikkene vil bli sidene og toppen og bunnen av utskjæringen, henholdsvis. Kutte en ytterligere to rektangler måler 3 1/4 av 6 1/4 tommer, som vil tjene som slutten plater for eksos.

• Weld slip-fit eksos kort over midten av slutten plater ved hjelp av en sveiser og bruk sveising maske. Kutt disken på slutten platen med en stikksag så det kan passe inn kortet rørene. Bruk en roterende verktøy for å glatte tilkoblingen sammen mellom slutten plater og kort rør.

• Koble den boks og adapter siden av slutten plater sammen med en sveiser. Kontroller slutten plater ansiktet utover. Bruk din jeksel for å glatte ut pekt sveis merker. Snur boksen og bruke jeksel for å klippe ut et rektangel 1/2 tommers fra sidene og 1 tommers fra baksiden av boksen.

• Weld en side av en stål hengslene på innsiden baksiden av boksen så hengselet vender oppover. Sy den andre siden av hengselet rektangulære utskjæringen sveiser så hengselet åpner innover. Bruk verktøyet roterende for å gjøre alle tilkoblinger glatt.

• Bruk jeksel for å klippe en annen plate fra 12 x 6-tommers plate. Kontroller sikre dette kuttet måler 1 tomme fra sidene og 1 1/4 tommers fra foran og bak. Denne platen vil fungere som flensen for rektangulære utsparingen. Weld flensen til bunnen av samlingen eksos.

• Spray bilens eksosrør med en farget spray maling. Kjøre bil for en mil eller så på full gass å løslate optimal eksos. Parkere bilen og inspisere rørene. Planlegg å stasjonere utsparingen i områder der malingen har brent av. Skjær eksosrøret med vinkelsliperen på kantene av områder der malingen har brent av.

• Skyv eksos klemmer over fremre og bakre utvidelser på utskjæringen, og plasser utskjæringen over kuttet røret. Stramme klemmen med ratchet og socket satt til sikre utskjæringen beholdes.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid en sveiser maske når sveising.