Nnywellness.com

Hjem rettsmidler for ripete plater


Mange ting er lagret på plater i dag, musikk og filmer til videospill og datafiler. Plater kan utføre godt i år, men noen ganger uunngåelig scratch eller to kan ikke unngås. Når det skjer, ikke automatisk kaste platen. Noen riper kan repareres hvis de ikke er for dypt.

Rengjøring

Hold disken til lys, med undersiden og se etter riper. Med en myk klut, Tørk platen, med en liten sirkulær bevegelse - aldri side til side eller opp og ned. Fukter en klut eller kjøre vann over platen og klapp tørr med en klut eller gni det skrapte området igjen. Hold disken bare på kanten eller gjennom senterhullet.

Polering/reparasjon

For å forbedre platen spiller overflate, også kan du prøve isopropyl alkohol, vaselin eller metall polsk som Brassó. Påfør en liten mengde skadet området og buff den med en myk klut. Gni med sirkelbevegelser bare. Skyll platen og klappe den tørr. Tannkrem (ikke gel) er en annen god stoff for reparasjon riper. Klem litt over hele platen eller kun på riper områder og gni den rundt med fingeren. Skyll platen ren.

Overflatebehandling

Til slutt, du også kan kjøpe en CD/DVD reparasjonssett, som Skip legen. Skip legen vil gjenoppstår platen og minimere riper. Våt platen med sprayflaske gitt og sette den på brettet, spille side opp. Eller laste det inn reparasjon enheten. Vri på sveiven så resurfacing hjulet går over platen. Nytt våt platen og reversere retningen for å gjøre en annen pass. Ta ut platen, klappe den tørr og buff grundig med et stykke filt, konsentrere seg om problemområdene. Hvis platen fortsatt hopper eller fryser etter prøver disse metodene, kan det være repareres.