Nnywellness.com

Hva gjør en Laser Link for kameraer?


Hva gjør en Laser Link for kameraer?

Sette opp videokameraet for visning på en TV kan resultere i et mikset rotet av kabler og ledninger. For å unngå dette problemet, Sony opprettet funksjonen Laser Link og inkluderte den på enkelte siden avviklet videokameraer. Når du aktiverer Laser Link overfører videokameraet infrarøde videoinformasjon til en mottaker som er koblet til TVen.

Definisjon

Laser Link er en videokamera funksjon av Sony corporation å gjøre det enklere å vise videokameraet opptakene på en TV-skjerm. Laser Link kan du vise videoer uten å koble videokameraet til TVEN manuelt med en videokabel. Laser Link benevnelse er litt av en misvisende benevnelse, som teknologien faktisk overfører video data via en infrarød stråle som kan fanges opp av en Sony infrarød mottaker.

Infrarød mottaker

For å bruke et videokamera Laser Link funksjonen må du kjøpe og installere en Sony audiovisuelle infrarødmottakeren. Sonys IFT-R20 infrarødmottakeren plugges direkte i TVen bruker standard A / V-kabler som kommer med enheten. Deretter koble mottakeren til et strømuttak og trykk på strømknappen på enheten for å forberede for Laser Link dataflyt.

Sony har også produsert en enkelt modell av Videospiller, serienummeret SLVM91HF, som kommer med en innebygd Laser Link mottakeren. Hvis du har denne type video kan du aktivere funksjonen Laser Link uten en ekstra mottaker ved å trykke på "Laser Link" knappen på enheten.

Videokamera

Når du har konfigurert den infrarøde mottakeren med TVen så du kan overføre video eksternt fra videokameraet. Først plasser videokameraet slik at det er å sette på mottakeren og slik at det er ikke lenger så 26 fot fra mottakeren. Deretter slår på videokameraet og klar en video for avspilling. Deretter trykk "S.LASER LINK" eller "LASER LINK" på videokameraet og trykk play å avgi en infrarøde strålen som inneholder videoen. Mottakeren fanger det infrarøde strømmen og viser videoen på TV-skjermen. Hvis avspilling er uskarp eller forvrengt bør så du presse stoppknappen flytte videokameraet og prøv på nytt.

Støttede videokameraer

Sony har produsert tre linjer med bærbare videokameraer med Laser Link technology. Det er ni videokameraer i Sony Digital 8 linjen enheter som inkluderer funksjonen. disse camcorders alle har et serienummer som begynner med tegnene DCRTRV. Sony Hi8 linje med videokameraer, serienumre CCDTRV87 og CCDTRV98, også inkludere denne funksjonen. Enkelte Sony MiniDV-modeller har Laser Link evnen, inkluderer DCRPC100, DCRPC110, DCRTRV11, DCRTRV20 og DCRTRV900 enheter. Sony inkluderer ikke teknologien i nye enheter.