Nnywellness.com

Auto Leasing Tips


Bil leasing er et populært alternativ for noen nye bil shoppere. Leasing tilbyr lavere betalinger. Og forbrukere kan få en ny bil hver årene og alltid kjøre bil under garanti; eliminerer sjansen for stor lomme reparasjoner. Følge noen enkle retningslinjer vil hjelpe deg å finne en auto-leasing som er riktig for deg.

Sjekk restverdier

Bilens restverdi betyr hvor mye av bil eller lastebil vil være verdt når leieavtalen slutter. Siden forbrukerne betaler bare for avskrivning når leasing, vil biler med utmerket videresalg verdier generelt være rimeligere å leie. Restverdier representeres i prosenter reflekterende den originale produsentens foreslo utsalgspris eller MSRP. En bil med en to-års gjenværende 69 prosent og en MSRP av $19,995 ville ha en lease-end verdi av $13,796. Sjekk bil restverdier ved hjelp av ressurser som bil Lease Guide eller Edmunds.com

Det lønner seg å forhandle

Bilforhandlere som å leie biler fordi det tillater dem å lukke avtale basert utelukkende på betalinger, i stedet for å forhandle om prisen. De fleste kunder ikke innser at det er også en "salgspris" involvert i leasing et kjøretøy. Dette kalles cap kostnadene. Mens gjenværende er basert på kjøretøyets MSRP, er betalingen basert på cap kostnadene og restverdien. Så, forhandle cap kostnaden på samme måte du vil forhandle kjøpesummen av et kjøretøy.

Betal for ekstra kjørelengde

Ikke tillate en høy nok kjørelengde fradrag kan være dyrt i en leieavtale. Over-the-limit kjørelengde avgifter kjører ofte opp til 25 cent en mil. Dette beløpet må vanligvis betales når bilen er slått på. Gir deg ekstra plass for kjørelengde forhånd kan spare hundrevis av dollar til slutt. Hvis du kjører normalt 12 000 miles i året, velger du en leieavtale som tillater 15000 miles i året. Du får de ekstra pengene tilbake hvis du ikke bruker kilometerstand, men det er mye mer kostnadseffektivt enn å gå over kjørelengde grensen og betale avgiften.