Nnywellness.com

Hva er Wet batterier?


Fuktig batterier er mest brukt i kjøretøy som båter, biler og motorsykler. De er laget av blyplater opphengt i en elektrolytt. I Wet batterier, elektrolytt-løsning er en væske og består av vann, blandet med svovelsyre. Batterier er ekstremt farlig, og bør behandles med respekt, spesielt når de er lading.

Typer Wet batterier

Fuktig batterier kommer i to typer, brukbare og vedlikeholdsfri. Brukbare Wet batterier har caps kan fjernes for å kontrollere hvilket elektrolytt. Hvis elektrolytt er lav, kan du vedlikeholde batteriet ved å legge destillert vann til cellen. Vedlikehold gratis Wet batterier er forseglet. Når elektrolytt tørker må batteriet skiftes.

Våt celle kapasitet

Fuktig batterier er også klassifisert etter hensikten. Spy batterier er typen som brukes i de fleste biler og motorsykler. De er designet etterfylles stadig av dynamoen. Bare betydelig belastning på batteriet er når kjøretøyet startes. Dyp syklus Wet batterier har tykkere plater og er utformet for å gå gjennom en syklus av dyp utslipp og lading. Bare bruke batteriet for det tiltenkte formålet. Konstant etterfylling kan redusere dyp syklus batteriets bæreevne, mens flere dyp utslipp kan faktisk ødelegge et Spy batteri.

Lading Wet batterier

Fuktig batterier avgir giftige og eksplosive gasser når ladingen, så alltid belaste dem utenfor eller i et godt ventilert område der gassene kan forsvinne. Når lading en våt cellers batteri, er det viktig å ikke overlade. Overlading batteriet forårsaker det å varme opp. Hvis den varmer opp nok, vil elektrolytt løsningen koke, som kan føre til at batteriet å eksplodere. Kontroller at laderen har en automatisk utkobling som oppdager når batteriet er fulladet og deaktiverer gjeldende.

Avhending av Wet batterier

De fleste statene krever leverandører som selger bly syre batterier for å godta batteriene i exchange. Leverandøren krever en kunde en "kjerne kostnad" hvis de ikke utveksling et gammelt batteri når du kjøper en ny. Kjernen kostnaden refunderes når kunden returnerer det gamle batteriet. Brukt opp batteriet sendes deretter til en reclaimer å være resirkulert. Reclaimer knuser batteriene i nikkel store biter og skiller plast fra ledelsen. Plast bitene gå til gjenvinnes til nye plast varer, mens ledelsen er videresolgt til akkumulator fabrikanter og andre næringer. Nesten er 90 prosent av alle blysyrebatterier resirkulert.